USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Богдан Бенюк може зіграти у новій виставі волинського театру

16 Серпня 2015 08:00
Богдан Бенюк може зіграти одну з ролей у постановці Волинського музично-драматичного театру. Про це повідомили під час прес-конференції, що відбулась у стінах театру, - пише Таблоїд Волині.

У новому театральному сезоні одну з ролей у постановці Волинського музично-драматичного театру п’єси Миколи Гоголя «Ревізор» можливо зіграє український актор Богдан Бенюк. П’єсу планують ставити у перекладі Остапа Вишні.

«Одного з персонажів буде грати дуже потужний актор нашого театру, ще одного ‒ Богдан Бенюк. Поки що ми знаходимо спільну мову, хоча в принципі він дав згоду. Звичайно, вистава не залежатиме тільки від нього. І з тим актором, який гратиме поруч з ним, це буде вистава», ‒ зазначив художній керівник театру Петро Ластівка.

«Ревізор» ‒ комедія у п'ятьох діях, написана Миколою Гоголем упродовж 1835–1836 років. Вважається, що сюжет п’єси підказав авторові Олександр Пушкін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
77 Показати IP 17 Серпня 2015 00:11
До того як Бенюк почав бігати по телевізійних каналах і займатися рукопрекладством вважав що він актор. Але він так "прославився" у політиці, що хай краще сюди на Волинь не їде і не поплюжить сцену
Тетяна Показати IP 17 Серпня 2015 16:15
Ластівка всяку непотріб до "свого" театру суне, все прославитися хоче.
ДАВНО Показати IP 17 Серпня 2015 23:29
дуже дуже давно був Бенюк людиною поки незаліз в Сволоту ! зараз це просто промолений соломяний бичок . чого тобі треба в Луцьку ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus