USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Богдан довгий час суміщав посади держслужби і адвокатську діяльність

22 Листопада 2019 08:30
Глава Офісу президента Андрій Богдан тричі обіймав державні посади, не припиняючи при цьому займатися адвокатською діяльністю всупереч закону.

Про це повідомляє програма розслідувань Схеми.

За даними журналістів, Богдан при трьох президентах працював урядовим уповноваженим з боротьби з корупцією, заступником міністра юстиції і помічником судді, не припиняючи роботу адвокатом, що є порушенням закону про державну службу та антикорупційного законодавства.

На запитання кореспондента Схем, як президент Володимир Зеленський оцінює те, що Богдан суміщав посади, він відповів: «Значить, щось було неправильно. Куди дивилася влада? А що тут оцінювати? Ви самі знаєте, як в Україні люди живуть».

Як повідомив НВ Бізнес Андрій Богдан, з моменту підписання указу про призначення його главою Офіса президента України, призупинив свою адвокатську діяльність, що офіційно публікується в реєстрі адвокатів. «І з цього моменту будь-яка людина може зайти і подивитися, що я не представляю будь-яку людину у кримінальному чи іншому процес», — сказав він.

42-річний Андрій Богдан дуже добре знає українську політику. Він працював заступником міністра юстиції за часів президентства Віктора Ющенка, а в уряді Миколи Азарова був урядовим уповноваженим з питань антикорупційної політики. Саме тому Богдан потрапив під дію закону про люстрацію. Після Майдану ексчиновник був радником губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського, який пізніше став його клієнтом. Богдан балотувався до парламенту за списками БПП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
!! Показати IP 22 Листопада 2019 08:57
цены ему просто нет!!
Лучанин Показати IP 22 Листопада 2019 09:17
От хитро.опий бурят
Профсоюз Показати IP 22 Листопада 2019 09:49
Працював за 3-х? Зато тепер він відпочиває за 5-х, і більше і круче.
Волиняка Показати IP 22 Листопада 2019 10:08
А ще за часів президента Віктора Ющенка Андрій Богдан понад рік був заступником міністра юстиції Миколи Оніщука та помічником народного депутата Андрія Портнова.
22 Показати IP 22 Листопада 2019 10:25
Оригінальна відповідь президента "«Значить, щось було неправильно. Куди дивилася влада?" Тобто можна порушувати закон і це буде нормально, головне щоб влада "не помічала". Цим і пояснюється весь бардак в державі до сьогодні.
Народна прокуратура Показати IP 22 Листопада 2019 11:40
Треба у турбо-режимі відмініти усі антикорупційні закони, бо вони не дають працювати молодій команді. Понапридумували, бачиш-но
Клава Показати IP 22 Листопада 2019 13:17
був урядовим уповноваженим з питань антикорупційної політики - хтось пригадає його успіхи на вказаній посаді ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus