USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Богдан заявив, що після інтерв’ю про роботу в Зеленського виїхав з України

9 Вересня 2020 23:24
Колишній голова Офісу президента України Андрій Богдан заявив, що залишив територію України після інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону, в якому йшлося про роботу на Володимира Зеленського.

Про це інформує Радіо Свобода.

«Через фізичну загрозу після першого інтерв’ю Гордону змушений перейти українсько-румунський кордон», – написав Богдан у соцмережі.

Колишній голова Офісу президента України Андрій Богдан дав Гордону інтерв’ю, яке вийшло в ефір 9 вересня. Богдан розповів, зокрема, про невиконані обіцянки України, дані Путіну, про те, хто має найбільший вплив на Володимира Зеленського, та про те, як можна виправити частину зроблених за понад рік президентства Зеленського помилок.

Головні тези з інтерв’ю Богдана передає 24 канал:

Ставлення Богдана до попередньої влади

У перші два роки після приходу до влади команди Януковича її представники «злагоджено працювали на шляху до Європейського Союзу». Однак вони були бізнесменами. А президентська влада й бізнес – непорівнянні.

Ексглава ОП вважає Миколу Азарова одним з найкращих українських прем’єрів. Однак найбільш професійним був один із постмайданних урядів, а саме Володимира Гройсмана.

Віра у президентство Зеленського

Богдан заявив, що ще у 2017 році знав, що Володимир Зеленський стане президентом. Тому підштовхував його висунути свою кандидатуру. Натомість президент вагався до останнього – 31 грудня 2018 року, коли офіційно заявив, що йде у президенти.

На думку екскерівника ОП, серіал «Слуга народу» допоміг Зеленському, однак визначальними були грамотна виборча кампанія та сама особистість Зеленського.

Відносини Путіна та Зеленського

Під час двостороннього спілкування Володимир Путін завжди з повагою ставився до Володимира Зеленського. Мовляв, Зеленський подобається росіянам.

Втім нині, схоже, все кардинально змінилося. Колишній голова президентської канцелярії додав, що у нього відчуття начебто «ми його (Путіна, – ред.) жорстко кинули. Ми обіцяли одне, а зробили нічого».

Таємні зустрічі з Порошенком

Чиновники ОП періодично зустрічаються з п’ятим президентом Петром Порошенком за обідом у ресторані. На зустрічі, зокрема, ходить Андрій Єрмак. Однак свого наступника Богдан вважає просто «зручним». Натомість головним в ОП є Микола Тищенко.

Спалені автівки

Вночі 11 серпня в Києві невідомі підпалили електрокар Tesla Богдана. Тепер він повідомив, що тієї ночі насправді йому спалили не один, а два автомобілі.

Андрій Богдан – молодий український юрист і політик. В українській політиці з’явився ще в далекому 2007 році, коли балотувався у Верховну Раду за списком блоку «Наша Україна – Народна самооборона», але в парламент не потрапив.

Того ж року почав працювати в Міністерстві юстиції. Там пробув до 2010 року, поки не став урядовим уповноваженим з антикорупційної політики в новому Кабміні Азарова.

Найбільш відомий за появою в команді нового президента Володимира Зеленського. До лютого 2020 року очолював Офіс Президента України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
турбо режим Показати IP 10 Вересня 2020 08:16
А про що стаття?
Клава Показати IP 10 Вересня 2020 11:05
хто нині заповнив вакансію шептуна ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus