USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Богдан Шиба скликає сесію, бо рішення міськради суперечить законодавству

7 Травня 2009 17:50
Градоначальник Богдан Шиба зупинив рішення Луцької міської ради від 29 квітня «Про розгляд Подання прокуратури м. Луцька щодо вжиття заходів до усунення причин і умов, що сприяли вчиненню злочину», бо воно суперечить чинному законодавству. Про це міський голова розповів в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
За словами Богдана Шиби, право клопотати про призначення медичної експертизи мають лише учасники судового процесу. Тож Луцька міськрада, включивши до рішення пропозицію Олександра Мартинюка (однопартійця звинуваченого депутата Дмитра Москвича) клопотатися перед Апеляційним судом Волині про призначення незалежної медичної експертизи стану Дмитра Москвича, де-факто втрутилася до роботи суду.
Нагадаємо, градоначальник Богдан Шиба підписав розпорядження про скликання 12 травня позачергової сесії Луцької міськради.
Окрім того, наступного дня після сесії (13 травня) Апеляційний суд Волинської області має розпочати розгляд по суті скандальної справи по звинуваченню у хабарництві депутата міськради Дмитра Москвича. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Травня 2009 23:34
давно пора корупційну владу поганяти як в ГРузії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus