USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Богдан Шиба зізнався у тому, що перевищує повноваження?

16 Жовтня 2008 17:04
Луцький міський голова Богдан Шиба під час засідання Політологічного клубу студентів у Волинському національному університеті імені Лесі Українки розповів, що деколи йому доводиться виходити за межі повноважень. Про це 16 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
Богдан Шиба зазначив: «Я стараюсь ніколи не йти проти закону». За його словами, у низці випадків йому і міській владі доводиться «ходити по лезу ножа» у законодавчих питаннях.
Луцький міський голова зізнався, що його дії часом виходять за межі власних повноважень. Проте він намагається при цьому не переступати межі чинних законів. Як приклад такого «переступання через власні повноваження» пан Шиба навів вирішення ситуації з котельнею на вулиці Карбишева, 2.
За словами градоначальника обласного центру Волині, вже до завтрашнього вечора котельня запрацює на повну потужність і буде як тепло, так і гаряча вода.
Богдан Шиба розповів присутнім, що на всяк випадок у подібних ситуаціях, коли доводиться виходити за межі владних повноважень, він готує завчасно пояснення з цього приводу для прокурора чи суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
антидот Показати IP 16 Жовтня 2008 17:37
і правильно робить!
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 17:55
благими намірами можна виправдати все! Людина, що вчиняє один кримінальний злочин, вже переступила межу і не зупиниться перед іншими
Мент Показати IP 16 Жовтня 2008 18:06
Статті 364-365 Кримінального Кодексу України - Зловживання владою або службовим становищем, Перевищення влади або службових повноважень
Мрійник Показати IP 16 Жовтня 2008 18:46
Шиба зробив все правильно: запустив котельню створив умови для прокуратури, щоб позбавити лучан улюбленого мера. Є надія, що прокуратура виконає свій обовязок і ми будемо писати листи Шибі у місця не дуже віддалені від Маневич.
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2008 09:44
Ага, надо было мэру сидеть и хлопать ушами, пока господин Кропива на(вырезано-цензура)ывал бы полгорода, извините, каждому приходится иногда брать ответственность на себя, если иного выхода нет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus