USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Богдан» випускатиме вагони для київського метро

30 Січня 2009 11:54
Комунальне підприємство «Київський метрополітен» підписало з корпорацією «Богдан» Меморандум про співпрацю. Про це повідомляє прес-служба «Київського метрополітену», зазначивши, що підприємство зацікавлене у появі вітчизняних виробників сучасних вагонів метро, а корпорація «Богдан», у свою чергу, – в освоєнні виробництва вагонів метрополітену з метою виходу з цією продукцією на ринок, – інформують 30 січня «Волинські Новини».
За даними прес-служби, сторони домовились сприяти одна одній в розвитку вітчизняного вагонобудування, зокрема, проводити технічні консультації з залученням фахівців сторонніх організацій з метою відпрацювання технічних вимог на виробництво вагонів метрополітену, проводити консультації стосовно залучення коштів сторонніх організацій, а також надавати консультативну допомогу виробнику вагонів для проведення випробувань та сертифікації вагонів.
Як інформує УНІАН, сторони також домовилися до березня цього року розробити та підписати програму дій з реалізації цього Меморандуму.
Довідково:
У столичному метрополітені використовуються вагони російського виробництва. Лише цього року на Сирецько-Печерській лінії «Київського метрополітену» почав курсувати новий сучасний потяг виробництва ВАТ «Крюківський вагонобудівний завод» (місто Кременчук), який два роки проходив випробування в столичній підземці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus