USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Боксер з Луцька виборов бронзу на міжнародних змаганнях

28 Липня 2015 09:46
Луцький боксер Володимир Гінайло здобув бронзу на міжнародному турнірі серед чоловіків пам’яті Семена Трестіна, який протягом 22-26 липня відбувався в Одесі, – інформує «Волинська правда».

Традиційно престижні змагання в пам`ять про видатного боксера та майстра спорту міжнародного класу відбувалися в «столиці гумору» на базі спорткомплексу Одеської національної юридичної академії. Офіційну частину заходу відвідало чимало поважних гостей, серед яких голова Одеського облдержадміністрації Михаїл Саакашвілі, Одеський міський голова Геннадій Труханов, видатні боксери та спортивні функціонери.

Позмагатися за медалі до Одеси приїхали спортсмени з інших обласних центрів країни та боксери із близького порубіжжя. Серед спортсменів із різних куточків України та закордонних гостей відзначився і вихованець КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради», учень обласної школи вищої спортивної майстерності, Володимир Гінайло, який зумів завоювати бронзову нагороду у ваговій категорії до 75 кілограмів.



Наш спортсмен успішно дійшов до півфіналу, де у безкомпромісній боротьбі поступився боксеру із Дагестану Шагабутдіну Альбурієву. У підсумку, Володимир Гінайло зійшов на третю сходинку п’єдесталу пошани разом із одеситом Халілем Алі. До турніру юного боксера готували його наставники – тренери-викладачі Петро Боярчук та Артур Каменєв.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тренер Показати IP 28 Липня 2015 18:48
ДЮСШ-2 РУЛИТЬ, супер тренери якім допомагає адміністрація школи!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus