USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Боксерка з Волині здобула срібло на міжнародному турнірі Меморіал Іштвана Бочкаї

22 Січня 2024 12:53
Українські боксерки завершили виступи на 68 міжнародному Меморіалі Іштвана Бочкаї. З-поміж інших провела фінальний бій і уродженка Любомля Анастасія Саранюк.

Про це пише Район.Любомль.

Раніше юна боксерка тріумфувала над суперницею з Угорщини та перемогла в півфінальній сутичці. І ось 19 січня Анастасія Саранюк, яка вперше виступала на міжнародному турнірі серед еліти боксерів, в угорькому Дебрецені змагалася за головну нагороду Меморіалу Іштвана Бочкаї.

У фіналі волинянці протистояла досвідчена місцева спортсменка, яку Анастасії не вдалося перемогти. Тож підсумком для представниці Любомля стало срібло на першому дорослому міжнародному турнірі.

Читати ще: Волинянка у Польщі здобула срібло на престижному чемпіонаті з боксу

Загалом жіноча збірна України посіла друге загальнокомандне місце 68 Меморіалу Іштвана Бочкаї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus