USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Бомбардувальник, вертольоти, безпілотник: Повітряні сили ЗСУ розповіли про втрати окупантів

12 Березня 2022 09:15
За добу 11 березня українські зенітники та авіація знищили чотири ворожі вертольоти, безпілотник та винищувач-бомбардувальник Су-34, які задіяні у війні Росії проти України.

Про це повідомили в Командуванні Повітряних Сил ЗСУ, пише НВ.

Українські військові на літаках Су-27 та МіГ-29 за значної чисельної переваги противника провели до десяти повітряних боїв за кількома напрямками та повернулися без втрат. По ворожих літаках було випущено дев'ять ракет «повітря-повітря» середньої та малої дальності.

Читати ще:Окупанти здаються в полон групами, а окремі втікають до кордону, – Генштаб ЗСУ

Зенітні ракетні підрозділи Бук-М1 та С-300 вразили п'ять повітряних цілей – безпілотний літальний апарат «Форпост» та чотири вертольоти російських окупантів.
«Також є інформація від протиповітряної оборони Оперативного командування Північ про поразку рашистського винищувача-бомбардувальника Су-34 на Чернігівщині», – додали у відомстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus