USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бондар радить не зациклюватися на газифікаії, а Башкаленко приведе Грицюку ошуканих селян

22 Листопада 2009 09:44
Газифікація всіх населених пунктів України поставить її в повну залежність від російського газу - вважають деякі волинські політики.
Про газифікацію волинських сіл говлорили під час дискусії, присвяченої проблемам розвитку аграрного сектору у Незалежному громадському прес-центрі «Волинський вибір-2010».
Голова  Волинського обласного осередку ЄЦ Володимир Бондар вважає, що варто було б згадати про альтернативні види палива, а не зациклюватися на газифікації сіл.
«Я можу викликати своїми словами певні емоції, але скажу: газифікація – добровільна посадка на газову голку України. Я розумію, що за один день на альтернативні види палива перейти немає можливості. Але де урядовий план?»,спитав Бондар.
У відповідь керівник передвиборчого штабу Юлії Тимошенко, голова Волинської обласної ради  Анатолій Грицюк нагадав, що принаймні в області діє затверджена Волинською облдержадміністрацією Комплексна програма з енергозбереження, до розробки якої був причетний і екс-губернатор Бондар.
Керівник ВОО Партії Регіонів Олександр Башкаленко у свою чергу розповів про цікаві випадки газифікації волинських сіл, які, за його словами, повідали обурені селяни.
«В червні-липні 2004 року в сільському клубі Тростянець Анатолій Грицюк на зборах рекомендував селянам представника тернопільської фірми «Професіонал».  Люди з кількох сіл – Журавичі, Тростянець та інших, з кожного двору здали по 4 600 гривень  на підведення до їхніх осель газу. До сьогоднішнього дня – тишина», запевнив головний «регіонал» Волині.
Голова Волиньради такі звинувачення відкинув: «Я в Тростянці не був на зборах, не знаю де там навіть клуб знаходиться».
На що «регіонал» Башкаленко пообіцяв на наступну зустріч прийти не сам , а з мешканцями трьох сіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 22 Листопада 2009 10:26
...совок продовжується... для чого витрачати мільйони ₴ на газифікацію сіл ....дешевше надати селянам безпроцентний кредит та встановлення іншого виду опалення...зріджений газ, мазут, електрика, дрова чи солома...Чому всі платники податків мають платити на космічні проекти,які навіть за сотню років не окупляться...пора припиняти совкову зрівняловку...хто може ,нехай платить сам за себе....
Юка Показати IP 22 Листопада 2009 10:30
виліз Бондар з тіні і знову його ім'я фігурує скрізь, а головне, знову перед виборами.
seal Показати IP 22 Листопада 2009 15:40
Пани сваряться, а голови, як завжди, у мужиків болітимуть.
Богдана Стельмах Показати IP 23 Листопада 2009 10:32
У багатьох селах Волині люди відмовляються від газу через його високу вартість і переходять на звичний спосіб опалення - дрова, брикет, вугілля...
petro petrovich Показати IP 23 Листопада 2009 11:03
На сьогодні газифікація це один з найвагоміших чинників боротьби із занепадом українського села. Це стратегічні речі і добре що уряд Юлії Тимошенко це розуміє, виділяє відповідні бюджетні кошти. Щодо альтернативної енергетики, то її потрібно також інтенсивніше розвивати. І бажано, щоб це були проекти із залученням міжнародної технічної допомоги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus