USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Борг лучан за всі комунальні послуги складає 30 мільйонів гривень

13 Жовтня 2009 10:44
Заборгованість мешканців обласного центру Волині за повний «пакет» комунальних послуг у вересні місяці склав 30 мільйонів гривень. Про це 13 жовтня розповів луцький міський голова Богдан Шиба під час щовівторкової прес-конференції, - інформує репортер «Волинських новин».
Пан Шиба додав, що на початку літа сума боргу складала 38 мільйонів гривень, тому спостерігається добра тенденція до зменшення заборгованості лучан. Він зауважив, що за останні три місяці розрахунку жителів обласного центру Волині становлять понад 100 відсотків. У вересні цей показник сягнув 96%. Зокрема, за утримання будинку лучани розраховуються стовідсотково, за газ заплатили 114%.
Він вкотре наполіг на здійсненні повних розрахунків за електроенергію та комунальні послуги, тим паче перед початком опалювального сезону. Наголосив пан Шиба і на жорсткому щотижневому контролі за рівнем розрахунків.
Зауважимо, що нині заборгованість луцьких підприємств тепла становить 43 мільйони гривень. За словами луцького міського голови Богдана Шиби, на 41 мільйон наразі оформлено документи на кредит від «Ощадбанку». На думку луцького керманича, і «Луцьктепло» і «Луцьктеплоенерго» входять до десятки підприємств, яким цей банк не відмовляє у кредитуванні.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знайка Показати IP 13 Жовтня 2009 14:42
а як платити, коли зп не дають вже 9 місяців

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus