USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Боротьба за чемпіонство вийшла на фінішну пряму: передостанній тур чемпіонату Волині з футзалу АДФ. Фоторепортаж

30 Січня 2023 19:04
Восьмий тур зимового чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ не відзначився сенсаційними результатами. Проте він нарешті виділив трьох претендентів на чемпіонство – «Четвертню», «ALL-PARTS» та «Тріумф Ярославичі». Лідирує «Четвертня», однак і «ALL-PARTS», і команда з Рівненщини мають по грі в запасі.

«ЕМД Волинь» - «Тріумф Ярославичі»

Оскільки «медики» у минулому турі дещо сенсаційно розібралися з «Феніксом», тим самим позбавивши його шансів на чемпіонство, вони й у цьому матчі прагнули перемогти. Втім Ярославичі, які ще мають шанси стати чемпіонами, цього зробити не дали. «Тріумф» наколотив у ворота «медиків» дев’ять м’ячів, «ЕМД» зуміли відповісти лише чотирма, рахунок зустрічі 9:4. Відзначимо Едуарда Хрипу (13 голів у чемпіонаті), який розписався у воротах медиків шість разів та наблизився до найкращих бомбардирів турніру – Шпаковського з «ЕМД Волинь» (16 голів) та Гладуна з «ALL-PARTS» (17 голів).
«Альянс» (Рожище) - «Samyrai»

Команди влаштували справжню перестрілку. Рахунок відкрили рожищенці, але Халик дублем вивів «самураїв» вперед. Щоправда, «Samyrai» традиційно розгубили свою перевагу, дозволивши «Альянсу» знову вирватися вперед. На 37 хвилині Лисик рахунок зрівняв, але на цій же хвилині Сапіга знову вивів «Альянс» вперед та поставив крапку в матчі – 4:3.
ФК «Четвертня» - «Фенікс-ДПЗ»

Один із найцікавіших матчів туру. «Фенікс» прагнув реабілітуватися за поразку в минулому турі та зберегти бодай теоритичні шанси у боротьбі за чемпіонство. Але лідер чемпіонату «Четвертня» також не збиралася втрачати очки. Команди влаштували веселу перестрілку – до 37 хвилини рахунок був нічийним (4:4). Однак голи двох Вадимів, Бубнюка та Дубця, в останні три хвилини дозволили «Четвертні» взяти три очки та зберегти перше місце у турнірній таблиці.
«ALL-PARTS» - ФК «Земан»

Ще одна інтригуюча зустріч, яка збільшила шанси «ALL-PARTS» поборотися за чемпіонство. «Пивовари» втратили ці шанси ще у минулому турі. «ALL-PARTS» показали, хто є фаворитом зустрічі, відкривши рахунок на 9 хвилині зусиллями Максимчука. До 30 хвилини вони наколотили у ворота «Земана» ще чотири м’ячі – дубль на рахунку найкращого бомбардира чемпіонату Гладуна. «Пивовари» зуміли лише відповісти дублем Андрія Климюка у час, що залишався. Як підсумок – 5:2.
ФК «Атлетік» - «Сенкевичівка»

Дві останні команди чемпіонату зіграли у веселий футзал, не думаючи про захист. Впродовж матчу команди почергово перебирали лідерство, але другу перемогу в сезоні святкував «Атлетік» – 7:5.
Хет-трик за «Атлетік» на рахунку Іллі Миколайчука. Натомість «Сенкевичівка» ризикує взагалі залишитись без перемог цього сезону.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus