USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перемоги лідерів та втрата очок ДПЗ: четвертий тур зимового чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

19 Грудня 2022 12:35
У Луцьку відбувся четвертий тур зимового чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ, який подарував вболівальникам як запеклі протистояння, так і розгроми. Одразу три команди після четвертого туру мають в активі по дев’ять очок, займаючи три перші місця – «Земан», «Четвертня» та «ALL-PARTS». Сім очок в команди «Фенікс-ДПЗ», яка зіграла внічию у цьому турі, одна має гру в запасі.

ФК «Земан» – «ЕМД Волинь»

Один з матчів у цьому турі, який не подарував вболівальникам жодної інтриги. Вже у першому таймі за «пивоварів» дублем відзначився Климюк. А в другому таймі «медики» посипалися та пропустили ще чотири голи. Тож «Земан» святкував закономірну перемогу – 6:0.
«ALL-PARTS» – «Samyrai»

«ALL-PARTS» були безсумнівними фаворитами у цій грі. Однак «самураї» також не збиралися бути хлопчиками та дівчинкою для биття, адже за них виступає Юлія Холодько. Вже на 5 хвилині «самураї» завдяки дублю Кононця були попереду 2:0, проте Гладун до кінця тайму відповів тим же, зрівнявши рахунок. А у другому таймі «ALL-PARTS» таки підтвердили реноме фаворита, перемігши в підсумку з рахунком 5:3.
Читати ще: Святкування в стилі Мессі та безкомпромісна боротьба: третій тур зимового чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

«Тріумф Ярославичі» – ФК «Атлетік»

Ще один розгромний матч туру, в якому команда з Рівненщини наколотила у ворота «Атлетіка» шість сухих голів. Одразу п’ять голів за Ярославичі забив Сергій Вишневський, який також захищає кольори «Любарта».
«Сенкевичівка» – ФК «Четвертня»

Ці команди на двох наколотили найбільшу кількість голів в турі, однак «Четвертня» забила значно більше, що дозволило їй святкувати розгромну перемогу – 2:7. Вже у першому таймі «Четвертня» забила чотири рази. На початку другого тайму «Сенкевичівка» зуміла скоротити відставання до двох голів. Однак після цього «Четвертня» забила ще тричі. Відзначимо Віктора Мойсіюка, який оформив хет-трик.
«Фенікс-ДПЗ» – «Альянс» (Рожище)

Один з найцікавіших матчів туру. ДПЗ були фаворитами матчу, втім на цей матч у складі не було братів Кристінів. «Альянс» зумів відкрити рахунок та на початку другого тайму подвоїти його.
Але після цього «Фенікс» зумів не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Однак рожищенці сподівалися на очки у цій грі і таки зуміли звести матч внічию – 3:3.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus