USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Боротьба за землю завершилась криміналом

30 Травня 2013 14:22
Майже 22 тисячі гривень матеріальної та моральної шкоди доведеться сплатити лучанину за те, що побив сусіда, - інформують у прес-службі прокуратури в області.

Луцький міськрайонний суд визнав винним чоловіка у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження та призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі. Як повідомив прокурор прокуратури Луцька Дмитро Чубко, на підставі статті 75 КК України суд звільнив чоловіка від відбуття призначеного покарання, якщо той протягом іспитового строку тривалістю 3 роки не вчинить нового злочину.

Конфлікт між чоловіками виник перед приїздом виконавчої служби, яка мала би знести самочинне будівництво на подвір’ї. Через це майно, кажуть, суперечки не втихають майже 10 років.

У результаті чергової лайки між чоловіками, яка призвела до бійки між ними, один із них опинився на лікарняному ліжку. 32-річний підприємець спочатку шарпав свого сусіда, тоді намагався перекинути його через металеву сітку, потім ударом руки пошкодив йому ліве око. Згідно з висновками експертів чоловік втратив працездатність на 35%.

Утім, на сьогоднішній день судова тяганина стосовно розподілу землі триває, справа перебуває у Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

У зв’язку з цим прокурори радять усі земельні спори вирішувати в межах правового поля без застосування фізичного насилля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus