USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Оборонне підприємство в Луцьку не платитиме за землю

20 Лютого 2015 10:53
ДП «Завод Мотор» в міськраді пропонують звільнити від сплати за землю.

Відповідне рішення розглядали депутати під час комісії з питань підприємництва 19 лютого.

Як зазначила начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова, попередні роки підприємство, яке входить до оборонного комплексу, звільнялося на загальнодержавному рівні. Крім того, донедавна держава сплачувала місту дотацію за те, що підприємство не платить за землю в розмірі 500-600 тисяч гривень. Цього року, згідно нового земельного кодексу, підприємство мало б сплачувати за землю податок самостійно.

Однак воно звернулося в міську раду з проханням звільнити його від сплати за землю там, де розташовані виробничі корпуси. За землю, де розміщений готель заводу, підприємство зобов’язується платити.

Враховуючи, що держпідприємство належить до оборонного комплексу, члени комісії підтримали проект рішення без обговорення і рекомендували сесії проголосувати за нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 20 Лютого 2015 11:08
Завод має мільйонні котракти, а лучани їм мають подарувати пів мільйона. Звідки місто буде мати гроші, якщо депутатит розкидаються грошима.
опа Показати IP 20 Лютого 2015 11:12
Вони простий люд більшими податками обкладуть і компенсують.
капец Показати IP 20 Лютого 2015 11:20
Як зазначила начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова, попередні роки підприємство, яке входить до оборонного комплексу, звільнялося на загальнодержавному рівні. Крім того, донедавна держава сплачувала місту дотацію за те, що підприємство не платить за землю в розмірі 500-600 тисяч гривень. Романюку в КАРМАН.... Як зазначила начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова,
123 Показати IP 20 Лютого 2015 11:51
коментар було видалено
Лана Показати IP 27 Лютого 2015 14:15
Новий керівник "Мотор" Головатий знищив декілька заводів оборонного характеру. У Конотопі на заводі, коли мали призначати Головатого на керівну посаду, працівники вийшли на мітинг і домоглися того, що були виконані вимоги. Тоді його прислали у Луцьк. Якщо ви хочете втратити роботу і завод став банкрутом, то мовчіть і не виходьте на мітинг. Запам'ятайте: у ваших руках завод, його і ваша доля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus