USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Боєць Правого сектору влаштував стрілянину в Києві, - Аваков

31 Березня 2014 21:43
У Центрі Києва біля ресторану «Мафія» на Хрещатику відбулося «з'ясування стосунків» між невідомими, під час чого прозвучало п'ять пострілів.

Три людини отримали поранення. Їх відвезли «швидкі», повідомляє газета Сегодня.

Ті, що стріляли, увірвалися в ресторан і забарикадувалися в туалеті закладу.

В кафе увійшли представники Самооборони, які прибули, і почали переговори з нападниками.


Згодом міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив, що зловмисник, який відкрив стрілянину, за свідченнями очевидців, – боєць Правого сектору.

«Біля кафе «Мафія» поблизу Майдану такий собі Орест з Правого сектору, за свідченням очевидців, почав стріляти. Поранених троє, двоє – тяжко. Серед поранених – двоє представників Самооборони Майдану та заступник голови Київміськадміністрації Богдан Дубас. Причини стрілянини невідомі. Поранені в лікарні», - пише міністр.

Щоправда, згодом кореспондент Української правди повідомив, що підтвердилося лише поранення двох людей – самооборонівця і чиновника КМДА.

Того, хто стріляв, пише Арсен Аваков, заблокували в туалеті інші активісти. До прибуття міліції в кафе прибули з готелю «Дніпро» озброєні представники Правого сектору. Вони посунули тих, хто блокував зловмисника, зробили коридор і вивели його в готель.


«Що має робити міністр? Правильно – віддав команду блокувати бандформування. Затримати винних. Всі силові загони приведені в стан бойової готовності. Такий мій обов’язок – так диктує закон. А завтра – завтра я готовий до відставки і подальшої боротьби. Один проти них – готовий, буде нас більше – гут. Всьому є межа і всьому є час ясності! Працюю», - каже міністр внутрішніх справ.

Згодом інформацію про те, що активісти двох структур щось не поділили, підтвердив керівник сотників майдану від партії УДАР Анатолій Медвідь.

«До ресторану це не має стосунку. Просто два активісти посварилися між собою, один з них дістав пістолет і відкрив вогонь», - цитує його видання Вести
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Аваков Показати IP 31 Березня 2014 21:47
Мочи казлов!
я Показати IP 31 Березня 2014 21:50
ну вот, сейчас будет интересно....
IСТОРIЯ УКРАЇНИ до я Показати IP 1 Квітня 2014 03:25
Я ПОВЕРНУЛАСЬ. БУКВАЛЬНО В НЕДІЛЮ В ПРОСВІТІ НА ЗБОРАХ ПС БУЛА СВІДКОМ ТОГО, ЩО ШАНОВАНИЙ НАВІТЬ ОПОНЕНТАМИ ЛІТНІЙ ЧОЛОВІК, ЯКИЙ ПРОЙШОВ ВИПРОБУВАННЯ ЖИТТЯМ, ПОЛІТИКОЮ ЩИРО ПОБАЖАВ ЇМ НЕ ПОВТОРИТИ В СВОЇХ ДІЯХ ( ЯКЩО ВОНИ СЕБЕ ВВАЖАЮТЬ ПАТРІОТАМИ УКРАЇНИ) ПОМИЛОК БЕНДЕРІВЦІВ І МЕЛЬНИКІВЦІВ. У ВІДПОВІДЬ ВОНИ БРУДНО БЕЗДОКАЗОВО ЗВИНУВАТИЛИ ЙОГО У ЗВ"ЯЗКАХ З БЮТ, ПОРАДИВШИ ЙОМУ ПОБІГТИ І РОЗПОВІСТИ ПРО НИХ ТАМ. ГИДКО. І ТКІ ЛЮДИ ЙДУТЬ У ПОЛІТИКУ. ПОЛІТИКА - МИСТЕЦТВО ВЕСТИ ДІАЛОГ ТА ЗНАХОДИТИ КОМПРОМІСИ. ТАК ЩО ІСТОРІЯ ПОВЕРНУЛАСЬ..............
Про все до IСТОРIЯ УКРАЇНИ Показати IP 1 Квітня 2014 03:51
Категоричне несприйняття іншої ідеології, навязування своєї думки зі зброєю в руках, влаштовування розборок на побутовому грунті з пістолетом. Таке майбутнє вони хочуть Україні. Так що образити людину - для них раз плюнути. Навіть не дивлячись на те, що перед ними по віку їх батько, дід. Дійсно, "свої діти" "її розпинають" як писав Шевченко про Україну.
Україна Показати IP 31 Березня 2014 21:55
Дати хлопцеві Героя України. Палатки хотіли забрати, с**и..
??????????? до Україна Показати IP 1 Квітня 2014 04:25
ВИНИКАЄ БАГАТО ПИТАНЬ ДО АВАКОВА. Представники Майдану побачили серед міліції Асавелюка, люди якого прийшли охороняти беззбройних. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Святослав Цеголко. "Майданівці вирахували серед міліції Асавелюка. Того самого без шолома. Скинув Маску на вимогу. Сказав, що його люди тут, щоб охороняти тих, у кого немає зброї. Якби не самооборона, могла б бути сутичка. Ас поїхав на білому авто", - написав він. Як повідомляє "Лівий Берег" з посиланням на очевидця, в оточенні навколо готелю "Дніпро" на Хрещатику стоять представники спецпідрозділу СБУ "Альфа", снайпери якого, згідно з опублікованими фотографій, розстрілювали мітингувальників на вулиці Інститутській 20 лютого. Крім того, під "Дніпро" приїхав начальник відділу координації спецпризначення Управління бойової та спеціальної підготовки ГУ ВВ МВС України полковник Сергій Асавелюк, який командував снайперами на Інститутській. На нього накинулися з питаннями журналісти. Але його врятував сотник Анатолій Медвідь, неофіційний радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Зі своїми бійцями Медвідь вивів Асавелюк з оточення, посадив в автомобіль і відвіз, повідомив очевидець. Нагадаємо, перестрілка сталася в понеділок увечері на Хрещатику біля ресторану "Мафія". Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вже звинуватив в перестрілці представників "Правого сектора". В "Правому секторі" підтвердили свою причетність до стрілянини в центрі Києва. Більше читайте тут: http://ua.112.ua/suspilstvo/bilya-zablokovanogo-gotelyu-dnipro-predstavniki-maydanu-viyavili-polkovnika-asavelyuka-42781.html
лучанин Показати IP 31 Березня 2014 21:55
бля як вже той сектор задовбав збор бандитыв а влада нычього неробить.
Бармалєй Показати IP 31 Березня 2014 22:12
Зає.... ла вже ця контора ФСБщна. Правий сєктор - ви провокатори і падлюки. не можете контролювади своїх бойових піда.....сів- здайте зброю.. ....
Ігор Показати IP 31 Березня 2014 22:34
Ганьба!
cK до Ігор Показати IP 1 Квітня 2014 00:09
а ще нещодавно вони були вашими героями... вівці, вами маніпулюють як хочуть, але що ж, коли мозок відсутній, цього не побачити.
123 Показати IP 31 Березня 2014 22:37
Складається враження, що Аваков і ПС зводять один з одни рахунки
321 до 123 Показати IP 1 Квітня 2014 05:25
Стовідсотково. Один не хоче відійти від влади, а другий не моде до неї дійти. Хто кого? У Арсена більше можливостей, враховуючи попередній досвід роботи в Харкові. Там він добре потягнув у власну кишеню. Люди скаржились на нього.
777 Показати IP 31 Березня 2014 22:42
Правий сектор і Самооборона - одного поля ягоди. Але перші - гірші. Хоч немає сумнівів щодо їх ФСБшності та й партію не створювали, більш скромно ведуть себе. А Правому сектору бажаю вдалих виборів. З таким успіхом до них можна і не дожити.
Olha Показати IP 31 Березня 2014 22:45
Толі єщьо будєт...Скоро почнуться перестрілки між бандугрупуваннями на вулицях.Вони привели самозванців до влади і ті їм не указ.Аваков арештовує тільки пасагласію з бандитами. Якщо бандити самі не відстрілили.Якщо Путін,Меркель,Обама думають,що бандити чемно здадуть зброю самозванцям,то вони не політики .а діти з пісочниціБандитів НІКОЛИ не приберуть Порошенко,Турчинов,Яценюк,Тимошенко,Луценко,бо вони всі пов'язані кров'ю відстрілених ними на майдані.
Луцьк Показати IP 31 Березня 2014 23:12
Скоро вже і нас українців громадян нашої держави почнуть стріляти нахуййййййййй нам такі захісники
Вільна Волинь Показати IP 31 Березня 2014 23:27
Злив продовжується. Ще й не таке побачимо. Але це на краще.
Вільна Волинь Показати IP 31 Березня 2014 23:33
Але що радує, - дискридитують самі себе, без зайвої допомоги. Той перед прокурором автоматом махає і за галстука тягає, той стрілянину чинить... Памороки.
cK Показати IP 1 Квітня 2014 00:07
як тільки зявились перші негативні відгуки про ПС в медіа, стало ясно, зливають хлопців, вони все що треба зробили, а "правим" в європейській політиці місця нема, там ліберали заправляють.
Вільна Волинь до cK Показати IP 1 Квітня 2014 01:06
Читав нещодавно інтерв"ю одного з безпосередніх учасників кривавих подій у столиці, який не входив в жодне з угруповувань, а просто був на передовій. Він сказав, як на мене, феноменальну та доволі правдиву річ. Коли його запитали "Що можете сказати про Правий Сектор?", він відповів: "А що про них сказати? Ви подивіться на список НЕБЕСНОЇ СОТНІ! Хіба там хоч один з їхньої організації є?". Як на мене, красномовно. Ще там було багато цікавинок стосовно спекуляцій на бронежилетах, про пропажу каси і т.д.. Так що, за весь час від початку революції від Правого сектору особисто я бачив лише погроми, мародерства, приниження гідності інших людей (незалежно від політ.переконань), наїзди у стилі Остапа Бендера ("сбор пажертв на нужди рєвалюциї...") і т.п.. Може десь не правий, чи щось пропустив - поправте.
незнай Ко Показати IP 1 Квітня 2014 01:54
...та то ж Путін винен...а хто як не він...
Михайло Показати IP 1 Квітня 2014 02:08
Озброєні банди на вулицях міст - це пряме породження нової влади. Влада повинна обезброїти банди, їх учасників розсадити по тюрмах, включаючи Яроша, Данильчука, інакше треба відмовитися від влади і не давати підстав Путіну вводити свої війська для наведення порядку в Україні.
Москаль Показати IP 1 Квітня 2014 05:50
"Будем мочить в сортире..." Хм.. Где-то я это уже слышал.
Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 07:14
ПС це Путінські провокатори , бандюки , в тюрму іх всіх
Еспресо Показати IP 1 Квітня 2014 09:15
Лідер “Правого сектору” Ярош – умовний лідер. Він не контролює жодної регіональної організації. Він не може похвадитися тим, що його слово є остаточним. Правий сектор – це група організацій, яка має від 800 до 1500 реальних членів, частина з яких має зброю. Більше того, в “ніч коктейлів Молотова” на Грушевського “Правий сектор” представляло від сили 200-250 людей. Якщо, ми подивимося на структуру цієї організації, то реальні патріоти – це від сили половина тепер вже партії. Інша половина – це кримінальні та напівкримінальні елементи, які отримали новий політичний дах. Сьогодні – це ніяка не ІРА чи ЕТА. Це проект, де патріотична риторика все більше витісняється бажанням кримінального насильства, яке контролюється спецслужбами. Переважно російськими. Простіше кажучи, - це група розрізнених бандформувань з політичними поглядами (або які прикриваються політикою). Ми це проходили в 90-х, коли в Криму Сейлем створив Партію економічного відродження Криму, в Донецьку на схожих принципах була створена Ліберальна партія. На минулих парламентських виборах були зафіксовані дві визначальні тенденції - народ хотів бачити серед політиків першої величини Робін Гудів і клоунів. Тоді головними претендентами на роль робін гудів були свободівці. Серед головних клоунів – Олег Ляшко. Революція змінила акценти і поміняла персонажі. Головними робін гудами стали представники “правого сектору”, хоча, по правді, такими були бійці самооборони. На Сході робін гудами стали представники проросійських організацій, які так само, як і “Правий сектор”, лише частково є національно вмотивованими політичними групами. Щодо клоунів, то головний клоун Сходу Михайло Добкін став кандидатом в Президенти від ПР. А от Ляшко пройшов еволюцію від просто клоуна, до клоуна-Робін Гуда. “Правий сектор” прекрасно вловив ці політичні настрої, тим більше, що левову частку пропагандистської роботи за них зробило російське телебачення. Правда, слід віддати належне і “Правому сектору” – вони максимально підігрували росіянам, починаючи від заяв про територіальні претензії до Польщі, до бажання підірвати магістральні газопроводи. Про штурм парламента і вчорашню перестрілку, можна і не говорити. Єдине чого не вловив ПС – так це те, що ніколи бойовики не можуть бути політиками. Досвід згаданих ЕТА і ІРА говорить про прямо протилежне. Бойовики – це бойовики, а політики – це політики. На початку 90-х російські спецслужби працювали тонше, коли запропонували УНСО створити политичну силу УНА. Зараз технологи Правого сектору (чи ті, хто інкорпорований туди, як технологи) поспішають, їм потрібна картинка для російських телеканалів вже зараз. Власне цей поспіх і робить злий жарт з розробниками цієї картинки. Неконтрольоване формування, без належної дисципліни і з великими кишеньковими грішми починає розвалюватися зсередини. Якщо представники “правого сектору” і справді патріоти, перше, що має зробити Ярош після вчорашнього дня – зняти свою кандидатуру з президентської кампанії і заявити, що ПС повністю здає зброю. Наступний крок уже мають зробити спецслужби України, які повинні взяти під негласний контроль всіх членів ПС. Справа в тому, що існує сумна закономірність: від радикальної групи завжди відколюється суперрадикальна група, яка може перетворитися на терористичну групу. Власне, щоб запобігти цьому сценарію потрібно зробити ці два кроки. Проте, поки оточеня Яроша говорить йому, що немає смислу зніматися, вони мають перетворитися на потужну політичну силу і готуватися до парламентських виборів. Простіше кажучи, вони працюють на російські спецслужби. Проте, це лише частина правди. Зменшення політичних амбіцій Яроша означає втрату політичного даху для кримінальних елементів Правого сектора. Кримінальна частина ПС прекрасно усвідомлює, що поки вони тримаються купи, доти значно менше шансів, що їх посадять. Це безумовно, тупиковий шлях, але криміналітет ПС вибрав саме його. Відтягування смерті завжди приємніше ніж сама смерть. А держава чи революція до цього не мають жодного значення.
правдивий Показати IP 1 Квітня 2014 09:22
А Тягнибок ще лоббіює вільну продажу зброї? Ви не бачите хто це все з Україною творить і хоче розвалу країни?! Розкрийте очі!!!
1 Показати IP 1 Квітня 2014 09:35
http://vk.com/club68900171

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus