USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бойовики обстріляли школу та житлові будинки в Красногорівці, є поранені

3 Червня 2017 19:48
Українська сторона повідомляє про продовження обстрілів з боку незаконних збройних формувань ОРДЛО мирних населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури вздовж лінії розмежування.

3-го червня, бойовики впродовж дня двічі обстріляли житловий сектор населеного пункту Красногорівка, застосувавши заборонену Мінськими домовленостями зброю. Одна з мін калібру 82 мм влучила у двір Красногорівської загальноосвітньої школи №1 в мікрорайоні Сонячний, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"На щастя, дітей та викладачів у школі в цей час не було. В тому ж мікрорайоні ще дві міни розірвалися біля житлового будинку. Поранено жінку, місцеву мешканку.

На місці обстрілу працює спостережна група української сторони спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. Інформація про руйнування та інші наслідки цього теракту проти мирних жителів Красногорівки уточнюється.

Таким чином, бойовики в черговий раз підтверджують своє ігнорування Мінських домовленостей, та прагнення подальшого загострення збройного конфлікту на Донбасі", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus