USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Бойовики порушили режим тиші на Донбасі: обстріляли Опитне і Авдіївку

12 Вересня 2015 09:38
Довгоочікуване повне припинення вогню в зоні АТО на Донбасі, яке бойовики дотримувалися майже увесь минулий день, 11 вересня, вони порушили під вечір і п'ять разів обстріляли українські позиції.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Минула доба не стала повністю спокійною у зоні АТО. Незважаючи на перемир'я, якого дотримуються ворогуючі сторони майже вздовж усієї лінії розмежування, поблизу Донецька і надалі тривають обстріли наших позицій.

Так, ввечері 11 вересня найбільш активними бойовики були в районі Опитного та на південь від Авдіївки. Близько 18:00 і 20:00 бандформування з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь по опорному пункту сил АТО неподалік Авдіївки. Також близько шостої вечора під вогонь ворожих гранатометів і стрілецької зброї потрапили українські позиції в Опитному", – уточнюють у прес-центрі АТО.

Уже сьогодні, 12 вересня, з опівночі і до шостої ранку в зоні АТО обстрілів не зафіксували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus