USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бойовики з втратами відступили після бою на Донеччині

10 Травня 2015 09:36
Протягом минулої ночі бойовики 35 разів порушували припинення вогню і відступили після зіткнення із силами антитерористичної операції біля Мар'їнки на Донеччині. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Супротивник відкривав вогонь у бік українських військових на Донецькому напрямку. Так, із 120 та 82 міліметрових мінометів бойовики стріляли у в районі Пісків, Опитного, Мар'їнки та шахти Дутовка. Також вони застосовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю в районі шахти Дутовка, населених пунктів Авдіївка, Мар'їнка, Водяне. Натомість у Пісках працював снайпер.

"В районі Мар'їнки відбулося бойове зіткнення. Терористи не жаліли боєприпасів, та наразившись на організовану оборону, змушені були, тікаючи, забирати своїх вбитих та поранених", - йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

З 18.00 години 9 травня незаконні збройні формування в ході обстрілів позицій українських військ знову активно використо...

Posted by Прес-центр АТО on 9 травня 2015 р.
Не припинялися атаки і на Луганському напрямку. Із зенітних установок, гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї злочинці обстріляли Сокільники, Станицю Луганську та Щастя.

Разом із тим, на Артемівському напрямку з 120 - міліметрових мінометів обстріляли Золоте, а з протитанкового керованого ракетного комплексу населені пункти Россадки та Лозове.

Не довго тривало затишшя і в районі Маріуполя. Вчора увечері ворожий танк вів вогонь по Павлополю, а вночі російсько-терористичні війська стріляли з гранатометів та стрілецької зброї по Широкіному і Пищевику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus