USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Брат Єрмака лобіював призначення в «Енергоатомі»: нардеп Лерос оприлюднив нові «плівки»

1 Квітня 2020 08:29
Народний депутат від Слуги народу Гео Лерос заявив, що брат голови Офісу президента Денис Єрмак просував на посаду голови НАЕК «Енергоатом» Володимира Купчака.

Відповідні документи він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, в жовтні 2019 року Денис Єрмак направив в офіс прем’єр-міністра аналітичну довідку щодо «Енергоатому», в якій рекомендує призначити Купчака на посаду президента НАЕК.

«Подивіться уважно, хто його [Купчака] лобіював в офіційному зверненні на прем’єр-міністра, що відповідає відео, яке я також додаю, де люди, пов’язані з Денисом, обговорюють, як візьмуть з Купчака за посаду п’ять (схоже, що мільйонів)», – написав Гео Лерос.

За словами нардепа, Купчака можуть призначити віце-президентом Енергоатому, оскільки у нього не вистачає мінімально необхідного стажу.
Нагадаємо, 29 березня Гео Лерос опублікував відеозаписи, на яких брат голови Офісу президента Денис Єрмак нібито «продає» державні посади. За словами нардепа, він отримав компромат на «флешці».

Читайте більше: "Спіймати Єрмака": хто записував розмови брата керівника ОП і хто ще там фігурує

Він направив з цього приводу звернення до НАБУ. Потім, після ще одного звернення нардепа, САП відкрила кримінальне провадження.

Сам очільник ОП Андрій Єрмак подав зустрічну заяву в ДБР через опубліковані відеозаписи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 1 Квітня 2020 08:46
Зробили їх усіх разом.
Лучани Показати IP 1 Квітня 2020 10:46
То пожинаються плоди результатів виборів по пріколу !
Бобер Показати IP 1 Квітня 2020 10:46
Аха-х! Тушка-перебіжчик Франківськгаз-Верховна рада-Волиньобленерго-Книга добра і ... Енергоатом, добре вміє підлизувати купчачок, далеко піде))
Мик Показати IP 1 Квітня 2020 13:03
Так це той Купчак ВР, що працює ще і в СНУ ім.Лесі Українки. https://eenu.edu.ua/uk/chairs/analitichnoyi-ekonomiki-ta-prirodokoristuvannya Толковим викладачам місця нема, а лівим - будь-ласка. Хто перевірить законність такого професорства? Таких поки нема.
Бобер до Мик Показати IP 1 Квітня 2020 13:25
ви почитайте його характеристику: нульова толерантність до корупції)))))))))))))))))
Бобер Показати IP 1 Квітня 2020 13:22
А ще він президент Волинської обласної Федерації боксу, прям універсальна затичка))
Дідо Показати IP 1 Квітня 2020 15:31
Одні чужеземці в парламенті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus