USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Брат зарізав брата

10 Липня 2010 14:00
У Ковельському районі чоловік убив свого рідного брата – у стані алкогольного сп’яніння він встромив ножа в груди потерпілому.

Про це інформує прес-служба обласного управління МВС.

Трагедія сталася 8 липня о першій годині ночі. Труп 24-річного чоловіка знайшли на вулиці села Солотвин Ковельського району. В нього в грудях була глибока колото-різана рана.

Міліція з’ясувала, що злочин скоїв рідний брат потерпілого 29-річний Олександр у стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом порушено кримінальну справу за умисне вбивство.

Одночасно міліція області продовжує облави на «травників», які на городах попри заборону вирощують снодійний мак. Скажімо, 8 липня дільничні інспектори Іваничівського райвідділу міліції на присадибних ділянках жителів села Соснина в 47-річної Галини виявили посів 973 кущів маку, 58-річної Леоніди - посів 102 кущів снодійного маку. А у 58-річної Марії виявлено 2 975 кущів маку.

9 липня в Ківерцівськоу районі на присадибній ділянці 36-річної Оксани із села Борохів виявлено та вилучено 2 046 рослин снодійного маку. В Луцькому районі на присадибній ділянці 27-річної жительки села Крупа виявлено та вилучено 1 200 рослин снодійного маку.

Заодно, працівниками сектору дільничних інспекторів міліції Любешівського райвідділу міліції на присадибній ділянці 67-річної жительки села Люб`язь Любешівського району виявлено та вилучено 2 668 рослин снодійного маку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валя Показати IP 11 Липня 2010 16:36
А чому дільничі інспектори не проводять перевірок на факт продажу самогону невідомо якого виробництва. Адже тепер його продають навіть дітям,яких батьки відсилають принести пляшку,другу. З чого виготовляють той самогон,то невідомо, але сім'ї в результаті цього страждають. Чоловіки понапиваються і піднімають руки на дружин,матерів, а саме страшне - на дітей та ще й не просто з кулаками, а й ножами. Невже ті, хто виготовляють самогон не задумуються, що їх проклинають і в майбутньому їхні ж діти чи внуки за це будуть розплачуватись?! Дільничим інспекторам варто було б звернути увагу на те, чому часто стаються бійки між молодими людьми(зазвичай в нетверезому стані) і усувати та притягувати до відповідальності точки продажу самогону, а не "тягати малолєток" за бійки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus