USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Брати Шумахери» з ювілейним концертом приїдуть до Луцька

20 Листопада 2018 10:43
Гумористичний дует «Брати Шумахери» з ювілейним концертом «20 років як ми дует» виступить у Луцьку.

Першокласний тандем гумору і сатири, реприз і каламбурів, пародій і мініатюр чекають на глядачів 20 листопада, повідомляють організатори.

Яскравий творчий дует «Брати Шумахери» - герої найрейтинговіших гумористичних телепроектів України. Їх комедійні мініатюри і блискучі пародії не залишать глядачів байдужими. В цьому році улюблені гумористи відзначають двадцять років існування своєї творчої групи.

Брати Шумахери запрошують своїх шанувальників на ювілейний концерт «20 років як ми дует»! Тут будуть тільки самі смішні жарти на найактуальніші теми. Це і політика, і проблеми відносин між жінками і чоловіками, батьками і синами, колегами на роботі ... В цілому, як завжди - ніяких табу!

Гумористи, які зуміли закохати в себе навіть найсуворіших критиків, подарують можливість в черговий раз насолодитися золотими хітами, яких за два десятки років зібралося дуже і дуже багато.

Концерт відбудеться 20 листопада в РЦ Промінь о 19:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus