USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бренди Волині виступили в центрі Тернополя

9 Вересня 2014 11:50
Всеукраїнський арт – фестиваль української патріотичної пісні відбувся в суботу, 6 вересня, на Театральному майдані Тернополя. У рамках заходу виступили і відомі волинські музиканти, об’єднані волинським композитором Сергієм Шишкіним у творчий проект«Бренди Волині», - інформує Волинь:світ.

До своєрідного патріотично-мистецького об’єднання джаз–піаніст Сергій Шишкін також залучив скрипальку Іванну Ворошилюк, дует братів Валерія й Сергія Ленартовичів та співачку Галину Конах.

До Тернополя митці з нашої області приїхали, відгукнувшись на запрошення організатора концерту Василя Карапулька аби підтримати Тернопільських солдат, які воюють на Сході. Зібрані під час заходу гроші після публічного підрахунку на сцені передали представниками військових.

Як відомо, вперше учасники проекту «Бренди Волині» збирали гроші на підтримку українських військових під час святкування Дня міста у Володимирі – Волинському. Тоді зібрані за час акції майже 3 тисячі гривень були передані волонтерам, які допомагають 51 ОМБ, що постійно дислокується у Володимирі - Волинському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Серж Показати IP 9 Вересня 2014 12:18
Класна волинська команда митців. Вони багато роблять для армії і для поширення нормальної музики. Поважаю. А з братами Ленартовичами на Світязі грав у вересні 1986року. Вони вже тоді були мацстрами. Групу "Край" любили.
Серж Показати IP 9 Вересня 2014 12:19
Правда, забув сказати, що я грав з ними в футбол:) на другий день після концерту. І в футбол вони тоді були - спеціалісти:) А я на воротах. не пропускав:)
Валера Ленартович Показати IP 10 Вересня 2014 10:08
ВолиньНьюз забули сказати ,що зібрали 8 тисяч ...мільйони складаються з копійок... Дякую Серж...і "мацтрами" кльово получилось
Серж Показати IP 10 Вересня 2014 18:09
Слідкую, Валерій, Ви багато робите для фронту. Просто ми на ФБ знайомі ближче, там я Недбайло:) А на Світязі я тоді працював інструктором по туризму. Просто гарні часи були:)А я лабух з кінця 90-х:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus