USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Бронювання працівників: роботодавцям змінили строки подання документів

29 Квітня 2023 06:18
Кабінет міністрів України змінив порядок бронювання військовозобов’язаних під час дії воєнного стану.

Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, пише ТСН.

Згідно з новими правилами, тепер органам державної влади та іншим державним органам потрібно не більш ніж за п'ять робочих днів подати списки таких працівників до Генштабу ЗСУ (СБУ, Служби зовнішньої розвідки). Там їх мають перевірити та затвердити.

Далі Генштаб (СБУ, Служба зовнішньої розвідки) не більш як за 10 робочих днів має передати ці списки до Мінекономіки. Своєю чергою, Мінекономіки має у не більш як за п'ять робочих днів ухвалити рішення про бронювання військовозобовʼязаних.

Читати ще: Кабмін змінив порядок бронювання держслужбовців та працівників підприємств

Потім військовозобовʼязаний має бути зарахований на спеціальний військовий облік територіальним центром комплектування та соціальної підтримки не більш як за п'ять робочих днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 29 Квітня 2023 07:45
Так все ж за@@&сь?! Контрнаступ йде, 150тис какцапів вкладено. По даних втрати 1 до 10, виходить 15тисяч. Так навіщо вже все і всіх на війну відправляти? Віддайте ту йо&@ну лугандонію з козломордими днр, або наступайте як кацапйьо на Брянськ - в них культури війни немає, і нам навіщо її дотримуватись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus