USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Британія розширила санкції проти Росії

21 Квітня 2022 18:19
Велика Британія на 26 позицій розширила санкції проти Росії за повномасштабне вторгнення в Україну. Санкції запроваджені проти фізичних осіб, а також військових і оборонних компаній.

Про це повідомили у британському МЗС.

Там зазначили, що нова хвиля санкцій оголошена проти як генералів, які вчиняють звірства на передовій, так і окремих осіб та підприємств, які підтримують війська президента РФ Володимира Путіна.

Зокрема, у санкційному списку опинилися генерал-полковник російської армії Микола Богдановський, який займає посаду першого заступника начальника Генштабу, а також спікер Міноборони РФ Ігор Конашенков і голова «РЖД» Олег Білозеров.

Під обмеження також потрапили:

підполковник Азатбек Омурбеков, командир російської армії, причетний до Бучанської різанини;

командувач ВДВ генерал-полковник Андрій Сердюков;

командувач Сил спеціальних операцій РФ генерал-майор Валерій Флюстіков;

тимчасовий виконувач обов’язків міністра з надзвичайних ситуацій Олександр Чупріян;

дружина бізнесмена Германа Хана;

«Військово-промислова компанія»;

промислова група «Промтех-Дубна»;

концерн «Калашников».

«Підставність нападу Росії на народ України очевидна всім. Вони свідомо атакують лікарні, школи та транспортні вузли в Маріуполі та за його межами – так само, як це робили в Чечні та Сирії», – заявила голова МЗС Британії Ліз Трасс.

«Велика Британія непохитна у нашій підтримці України та притягненні до відповідальності Путіна та його режиму. Сьогодні нова хвиля санкцій обвалюється на генералів та оборонні компанії, у яких кров на руках», – додав Трасс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus