USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Британія виділяє 4 млн фунтів на реформу охорони здоров'я України

15 Січня 2020 17:42
Велика Британія виділяє на реалізацію програми з реформи охорони здоров’я України 4 мільйони фунтів стерлінгів до березня 2021 року.

Про це у середу, 15 січня, повідомило посольство Великої Британії в Україні, пише «Європейська правда».

«Британія підтримує реформу охорони здоров’я за допомогою проєкту, який фінансує спільно з USAID Ukraine. Проєкт має на меті допомогти Україні побудувати прозору, підзвітну та ефективну систему охорони здоров’я. Британія виділяє на реалізацію програми £4 мільйони до березня 2021 року», – йдеться у повідомленні посольства у Twitter.

Дипмісія також повідомила про візит посла Мелінди Сіммонс до Центру первинної допомоги в Києві з метою дізнатись про сучасний стан реформ.

«Успіх можливий завдяки подальшій розбудові Національної служби здоров’я, прозорості та ефективності медичної системи», – наголосили у британському посольстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Скептик Показати IP 15 Січня 2020 18:36
Наші ,,рехворматори,,вже руки протирають...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus