USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Британський принц Гаррі одружився з акторкою Меган Маркл. Фото

19 Травня 2018 15:15
У Віндзорському палаці в суботу, 19 травня, відбулася урочиста церемонія весілля британського принца Гаррі та американки Меган Маркл.

Церемонія пройшла у відповідності з англіканською традицією у церкві Святого Георга. Молодята відтепер мають титули герцога і герцогині Сассекських. На церемонії були присутні королева Єлизавета ІІ і принц Вільям. Дружбою на весіллі був старший брат Гаррі - принц Вільям, пише DW.
Принц Гаррі (ліворуч) і принц Вільям на вулицях Віндзора перед церемонією
На вулицях Віндзора зібралися десятки тисяч людей, щоб відсвяткувати королівське весілля. Серед гостей весілля були тенісистка Серена Вільямс, телеведуча Опра Уінфрі, Девід і Вікторія Бекхеми, актор Джордж Клуні з дружиною Амаль, співак Елтон Джон з чоловіком тощо. Як повідомила інформагенція Reuters, на святі були присутні також дві колишні дівчини принца Гаррі.

Нагадаємо, що заручини відбулися в листопаді 2017 року. Подружжя житиме в Кенсінгтонському палаці в Лондоні. Меган Маркл знімалася в низці кінострічок і в популярних телесеріалах. Вона народилася в Лос-Анджелесі, навчалася в штаті Іллінойс та жила певний час у Канаді. Маркл уже була одружена, але розлучилася 2013 року. Весілля принца Гаррі та Меган Маркл для багатьох є символом оновлення королівської родини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Там Показати IP 21 Травня 2018 16:16
вже всі британські предки-монархи в гробах поперевертались від перспективи мати спадкоємців-афроамериканців, хай і не першої черги, але все ж. Навіть якась сама захудала і невідома широкому загалу королівсько-царська династія на таке б не погодилась ніколи, а тут одна з найродовитіших і найвідоміших - жесть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus