USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Бучинська тепер співатиме з кришталевим мікрофоном

7 Жовтня 2009 19:04
У столиці відбулося вручення Всеукраїнської музичної премії «Кришталевий мікрофон». Про це інформують «Волинські Новини».
Нагородження відбулося при великому скупченні публіки і у супроводі концерту, на якому виступали самі домінанти. Звичайно ж, така подія не могла відбутися без участі найпопулярніших артистів: Анни Сєдокової, Бориса Апреля, груп «Алібі», «Гарячий шоколад», «4 королі», «Пара Нормальних», «SMS», «L’amour», «Real O», «Platina», а також спеціальних гостей з Москви — групи «Пропаганда».
 
Артисти виконали найпопулярніші пісні, за які протягом року радіослухачі віддали найбільшу кількість голосів. За словами організаторів, з кожним роком кількість номінацій зростатиме. Цього разу заповітні винагороди отримали двадцять обраних , – пише сайт Колорадіо.
На завершення церемонії очікувалося вручення винагороди в найпрестижнішій номінації – «Співачка року». І на сцену вийшла народна артистка України Наталія Бучинська в білосніжній сукні, прикрашеній самоцвітами. Вона виконала пісню «Душа», яка і підкорила серця радіослухачів.
Кришталевий мікрофон співачці вручив Руслан Квінта, композитор, який вже багато років співпрацює  з Бучинською.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus