USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Буде сніжно і морозно: волинян попереджають про погіршення погоди

27 Листопада 2023 17:27
У зв’язку з виходом циклону погода у Волинській області погіршиться. Синоптики попереджають про зниження температури повітря, опади та ожеледицю.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли у Волинському обласному центрі з гідрометеорології.

«Будемо завтра спостерігати вихід циклону. Сьогодні гарна погода, а от завтра удень вона погіршиться. Очікуємо хмарну погоду з проясненнями, зі снігом і мокрим снігом. На дорогах ожеледиця», – прокоментувала черговий синоптик Надія Голя.

У зв’язку з ожеледицею на дорогах області 28 листопада оголошено перший, жовтий, рівень небезпечності.

Отож, 28 листопада буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Удень сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря в області вночі становитиме 4-9° морозу, вдень – від 3° морозу до 2° тепла. Температура в Луцьку вночі – 7-9° морозу, вдень – близько нуля.

У середу, 29 листопада, буде хмарна погода з проясненнями. Вночі сніг, місцями значний. Удень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду. Вдень місцями пориви вітру 15-20 метрів за секунду. Температура вночі – 2-7° морозу, вдень – 0-5° морозу.

30 листопада прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Місцями невеликий сніг. Ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура вночі – 4-9° морозу, вдень – від 3° морозу до 2° тепла.

У п’ятницю, 1 грудня, також буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг. Удень сніг, мокрий сніг. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі буде становити 3-8° морозу, вдень – від 3° морозу до 2° тепла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus