USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Будемо завдавати РФ втрати у відповідь: Зеленський про удар по Кривому Рогу

12 Березня 2024 22:00
Україна завдаватиме російським окупантам втрат у відповідь на сьогоднішній обстріл багатоповерхівки Кривого Рогу, внаслідок якого загинули та постраждали мирні жителі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на вечірнє звернення президента України Володимира Зеленського.

Глава держави нагадав, що у Кривому Розі триває рятувальна операція після російського удару. Там зруйновано частину дев’ятиповерхового будинку, перекриття між поверхами, була пожежа. На місці багато постраждалих та є загиблі.

«Ми будемо завдавати російській державі втрати у відповідь – цілком справедливо. Вони в Кремлі повинні привчитися до того, що терор для них не буває безкарним. Цих хворих вже нічого не вилікує від зла, але втрати вони відчують», – підкреслив Зеленський.

Читати ще: У Росії біля військового аеродрому впав літак Іл-76, на борту було 15 людей

Він пообіцяв, що Росія і надалі втрачатиме – тільки це може зробити її безпечною для сусідів. Дії українських захисників рятують не лише нашу країну, а й інші народи.
Нагадаємо, сьогодні, 12 березня, російські окупанти завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Внаслідок цього почалася пожежа у дев’ятиповерхівці.

Станом на сьогодні відомо, що в результаті російського теракту троє людей загинули і понад 30 – постраждали. Серед постраждалих – 10 дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus