USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Будівництво школи № 27 у Луцьку профінансують з обласного бюджету

24 Грудня 2015 13:22
Будівництво луцької школу № 27, що уже встигла отримати «почесне» звання довгобуд, співфінансуватимуть з обласного бюджету.

Із запитом щодо включення до переліку об’єктів будівництва школи № 27 у Луцьку, фінансування якої може здійснюватись за кошти, передбачені у межах Програми з регіонального розвитку у 2016 році, під час другого сесійного засідання депутатів обласної ради сьогодні, 24-го грудня, виступив депутат Михайло Імберовський.

«До мене звернулись мешканці 55 мікрорайону у Луцьку із проханням посприяти у вирішенні питання щодо добудови школи №27, розрахованої на 630 учнів. Будівництво розпочали ще в 2011 році, його планували закінчити ще торік. А в 2015 році фінансування проекту проводилось лише за кошти з міського бюджету. Через це школа, в роботі якої є нагальна потреба, перетворилась в довгобуд, який завершити за кошти тільки з міського бюджету - неможливо», - зазначив обранець громади.

З його слів, для того, аби завершити будівництво школи, потрібно понад 88 мільйонів гривень. Наразі залишкова вартість суми, яка потрібна, щоб довести справу до завершення - 78 мільйонів 712 тисяч гривень.

«Я прошу включити будівництво школи до проекту регіонального розвитку. Під час внесення змін до бюджету 2016 року, прошу передбачити кошти в обсязі 5 мільйонів гривень, що становить 4% від загальної потреби для співфінансування будівництва школи», - звернувся депутат до колег.

Так, ініціативу підтримали 48 обранців громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Живу за тамтамом Показати IP 25 Грудня 2015 13:25
Живу на цему 55 мікрорайоні, де Чорнуха і Іванішин забудували кожин клапоть землі, навить город мий одобрали. Дитину мушу водити в школу за тридевіть земель. Пане Михайле, якщо ви виб"єте продовження будівництва цєї школи особисто ставлю вам хороший могорич і скажу всім сусідам щоб голосовали тилько за вас. Я лічно на останніх виборах голосовав за Самопомуч.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus