USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Будівництво сільської школи Гунчик назвав забаганкою

3 Липня 2017 14:21
Будівництво школи, яку минулоріч почали зводити у селі Оленине Камінь-Каширського району, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик вважає недоцільним та назвав «політичною забаганкою».

Про це заявив голова ОДА під час оперативної наради 3-го липня.

«Школа в селі Оленине потребує 20 мільйонів гривень на будівництво. Цього року з подачі місцевої влади та політичних партій на неї передбачили з районного бюджету 200 тисяч гривень. Замість того, щоб добудувати школу в Осівцях, ми розпочинаємо нове довгомасштабне будівництво іншої школи, що не потягне ані районний, ані обласний бюджети», - сказав Гунчик.

Будівництво школи, проект зведення якої «з нуля» підготували ще минулоріч та залили там фундамент, загальмувалося через неодоопрацювання районного управління освіти, яке не впоралося із належним оформленням проектно-кошторисної документації.

Як повідомлялося, вартість проекту нової школи без «зайвого будівництва та відкатів» становить 10 мільйонів гривень, хоча спочатку пропонували 18 мільйонів. У 2016 році мали залучити для будівництва 4 мільйони гривень.

Свого часу голови облради Ігор Палиця наголошував, якби всі виконали свої зобов'язання, то учні могли б сісти за нові парти вже на початку цього навчального року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus