USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Будинки зірвало з фундаменту: на південь Канади налетів торнадо. Відео

22 Червня 2021 13:10
По півдню Канади пронісся руйнівний торнадо. В результаті стихії загинув чоловік, кілька людей постраждали.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на CBC.

Як повідомляється, торнадо налетів на передмістя Монреаля Маскуш.

Муніципальна влада підтвердила, що в результаті торнадо загинув батько трьох дітей. Мер Маскуша Гійом Трембле висловив співчуття родині жертви, але не зміг повідомити більш детальну інформацію про причину смерті.

За словами місцевих пожежників, від торнадо постраждало від 75 до 100 будинків. Близько сотні людей змушені покинути свої зруйновані будинки. Ще двоє людей отримали травми.

«У нас є будинки, які зірвало з фундаменту. Всюди на вулицях електричні дроти та багато повалених дерев», – розповів мер Маскушу.

Як повідомляється, в результаті негоди понад 50 000 споживачів залишилися без електрики.

«Я ніколи раніше не бачив такого в цьому регіоні. Я бачив шторми. Ми замерзали взимку. Але ніколи не було такого торнадо», – поділився один з місцевих жителів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus