USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Будинок для військових у Володимирі-Волинському не встигнуть здати до Покрови

5 Вересня 2017 12:48
44-квартирний будинок для військових, що у Володимирі-Волинському на вулиці Академіка Глушкова, не встигнуть здати до Покрови, скоріше всього - до кінця осені.

Про це стало відомо на щотижневому брифінгу міського голови Петра Саганюка з представниками місцевих ЗМІ, пише Район.Володимир-Волинський.

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що будинок планують здати до 14 жовтня, і саме в День Захисника Вітчизни, за участі перших осіб держави вручити ключі від квартир військовослужбовцям та родинам загиблих.

На необхідності якнайшвидше добудувати помешкання для людей, які на це вже роками чекають, наголосив 18 липня

під час брифінгу на телеканалі «Нова Волинь» народний депутат України Ігор Гузь. Тоді ж він повідомив, що будинок планують здати до кінця 2017 року.

Натомість під час брифінгу в Петра Саганюка йшлося, що, швидше за все, будинок здадуть до кінця осені. Вже найближчим часом у Володимирі буде проведена нарада по питанню завершення будівництва 44-квартирного будинку. Робоча зустріч відбудеться за участі очільника області Володимира Гунчика, керівників територіального управління КЕВ, представників міської влади та військової частини.

Нагадаємо, до більшості квартир у 44-квартирному житловому будинку для військових вже провели комунікації. Підрядна організація, що будує 44-квартирний житловий будинок, здійснює роботи відповідно до графіку виконання робіт, проте були певні збої у роботі. Відхилення від графіку виникали у зв’язку з підключенням будинку до електропостачання.

До слова, будівництво не можуть завершити вже впродовж кількох років, а квартири у ньому отримуватимуть члени родин загиблих військових та учасники бойових дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр(розформ) Показати IP 5 Вересня 2017 20:32
Можна побачити список отримувачів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus