USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Бурак, будь ласка»: оприлюднили моторошні подробиці загибелі української моделі в Туреччині

15 Червня 2021 13:26
У Туреччині за загадкових обставин випала з балкона й загинула 33-річна українська модель Анжеліка Сраб’янц. Трагедія сталася після сварки з її хлопцем – турком Бураком Ерджаном.

Друзі дівчини не вірять в її самогубство, йдеться в матеріалі «Обозревателя».

Як пишуть турецькі ЗМІ, чоловік знімав на відео те, що відбувається: на кадрах Анжеліка нібито тримається за перила балкона і кричить: «Бурак, Бурак, будь ласка». А за кадром чути голос чоловіка, який каже: «Іди сюди». Після цього Анжеліка зривається і з криком летить вниз.

Турка вже допитали: він стверджує, що їхня сварка на ґрунті ревнощів почалася ще в ресторані. З’ясування стосунків продовжилося в таксі, а потім і вдома. Бурак заявив, що виявив дівчину повислою на балконі після того, як вийшов з ванної.

За словами чоловіка, він хотів врятувати Анжеліку, але її рука вислизнула, і дівчина випала.

Але журналісти запитують: чому замість того, щоб врятувати дівчину, її коханий в цей момент знімав все на відео.

«100% Анжеліка не могла накласти на себе руки. Вона дуже любила життя, насолоджувалася ним. Я ніколи не чула, щоб вона страждала від депресії», – розповіла одна зі знайомих дівчини.

Подруга загиблої каже, що Бурак дуже ревнивий, він міг вдарити по обличчю Анжеліку, схопити її за волосся і навіть душити. За словами дівчини, він стежив за коханою у мережі. Вона пробувала йти, але він просив вибачення, запевняв, що більше ніколи не підніме на неї руку.

Що відомо про бойфренда української моделі?

Бурак працює дресирувальником собак. «Незважаючи на те, що на людях він посміхається, стриманий, за ним помічалася якась різкість... У звичайному житті теж були моменти, коли він був у люті, був жорстокий і ревнивий», – розповіла його турецька знайома.

Після трагедії Бурака взяли під варту. Йому висунули обвинувачення в умисному вбивстві українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Козак Показати IP 15 Червня 2021 13:51
Гарного турецького парубка відпустіть. Хіба він винуватий, шо йому таке досталося?Мусульманського чоловіка слід слухатися
Олена Показати IP 15 Червня 2021 13:53
Співчуівю!!! Але дівчатам чомусь такі чоловіки подобаються , спокійні ні а такі ревнивці
ABC до Олена Показати IP 15 Червня 2021 15:39
Жінки живуть емоціями. А від спокійного чоловіка яскравих емоцій не отримаєш. Тому жінки обирають психів, неадекватів, ревнивців, рукоприкладів. От із такими їм не нудно. Із такими вони можуть жити роками, скаржачись, що чоловік козел, але не ідуть від них. Тим більше, що багато жінок люблять відчувати себе жертвою. Можна поскаржитися подрузі, що чоловік такий-сякий поганий, а я біла і пухнаста. А то коли в сім'ї все добре та спокійно, про кому це цікаво?
ССС до ABC Показати IP 15 Червня 2021 16:29
Забезпечував, давав бабло, а ДЕЯКИМ "дівчатам з дозволу їх так назвати" це подобається.
Анонім до ССС Показати IP 15 Червня 2021 16:31
Просто повії, і серед наших таких багато.
1414 Показати IP 15 Червня 2021 14:10
Для мусульман жінка трішки краща свині,але гірша собаки
Анонім до 1414 Показати IP 15 Червня 2021 18:04
І таке ж відношення, як до собак. Особливо до приїзжих дівуль, не мусульманок.
The Гарантик Показати IP 15 Червня 2021 14:17
Мене турок Едік не кине?
Анонім до The Гарантик Показати IP 15 Червня 2021 17:07
Валєрік, ну тебе куди тягне?
Дєд Показати IP 15 Червня 2021 14:36
Бачили очі що брали
От Показати IP 15 Червня 2021 15:11
коли вже дурепи усвідомлять, що вони є самодостатні особистості, а не придаток до особин чоловічої статі і жити дуже добре можна і не зв"язуючи своє життя аби з ким, лише б був. Тьфу((
Анонім до От Показати IP 15 Червня 2021 16:24
Жінка від природи є слабшою,якою б вона самодостатньою не була,природу не обдуриш.Почитай хоча б біблію і зрозумієш про чоловіка і жінку,а оце твоє"самодостатнє" то проти природи,коли вже такі як ти усвідомлять,що це самообман.Всі люди від когось,від чогось залежать,самодостатніх немає і ти не з повітря взявся(лась),родила тебе жінка від чоловіка....Взагалі то отак пишуть ті,в кого відносини не склались і вони вважають себе самодостатніми,вище всіх,а в душі мріють щоб хоть би з кимось....
А до Анонім Показати IP 15 Червня 2021 16:53
на куй комусь оті такі, що закінчуються , як в цієї нещасної, відносини потрібні? Про "хоть би з кимось" мріють лише ущербні ( ну або тупі). Жінка від природи слабша - так вже давно не кам"яний вік на дворі, зараз жінка цілком спроможна забезпечити себе всім необхідним для життя, і навіть перебуваючи в парі , часто саме жінка вирішує нагальні проблеми. Стосовно емоцій і почуттів(природи) , то все повинно бути в радість,і принаймні безпечно, а не гризня, розбірки і ще й часто, коли метелять, як боксерську грушу, чи гноблять морально. Коротше засунь свою релігійну маячню і домостроївські установки минулих віків в п"яту точку і не мели дурні. Бажаєш собі чи своїм дочкам"хоть би з кимось", то вперед, а всім вже давно пора вчитись жити, як люди і цінувати своє життя, здоров"я, безпеку понад усе.
777 Показати IP 15 Червня 2021 17:24
Может он собачек любит больше?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus