USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Стамбулі за загадкових обставин розбилася на смерть українська модель

13 Червня 2021 12:45
Уродженка Сум, 33-річна українська модель Анжеліка Срабьянц 11 червня випала з балкона п’ятого поверху будинку в житловому комплексі.

Про це повідомляє «Страна».

Моторошна подія сталася в Стамбулі. Відзначається, що дівчина випала з вікна, але ще якийсь час була жива. Їй викликали швидку допомогу, в кареті якої вона і померла.

Також наголошується, що українка посварилася зі своїм хлопцем Бураком Ерджаном. Сам молодий чоловік говорить про те, що напередодні події за вечерею в ресторані вони вжили алкоголь. Дорогою додому вони почали сваритися і модель навіть вдарила його в обличчя.

Також Бурак додав, що після приходу додому вони все ще продовжували сваритися. Потім він пішов у ванну кімнату, а модель вибігла на балкон і повисла на перилах. За словами хлопця, він схопив її за руку, але вона вислизнула, впала і розбилася.

Однак Ерджана все ж затримали за підозрою в умисному вбивстві. А все тому, що «спливло» відео, на якому видно, що Бурак не намагався врятувати дівчину, а просто знімав все, що відбувається на камеру.

Про саму Срабьянц відомо, що вона – випускниця Сумської академії банківської справи, а в Туреччині працювала моделлю і багато подорожувала – в травні відпочивала в одному з найдорожчих готелів Бодрума Lujo, де зупинявся після перемоги на виборах Зеленський, потім тусив ексглава Офісу Президента Андрій Богдан. А рік тому модель їздила на Балі і в Париж.
Знайомі Срабьянц шоковані її загибеллю.

«Вона була дуже світлою, доброю. У них з Бураком була велика любов, не можу повірити, що він причетний до її загибелі. Як і не можу повірити, що вона сама могла вистрибнути, надто вже вона любила життя, подорожі», – сказала її подруга Юлія.

Тим часом на сторінці хлопця в соцмережах залишають коментарі з докорами.

«Хотілося би, щоб ти любив жінку так само, як любиш тварин», – написав турок Яман Озтюрк під фото Ерджана, що було зробене п’ять днів самою Анжелікою.
Загибель Срабьянц – вже третій інцидент з українками в Туреччині на останній рік. У січні при нез’ясованих обставинах знайшли мертвою українку Христину Новицьку, а в серпні минулого року на пляжі курорту Чешме на Егейському узбережжі охоронці побили 24-річну Дарину Кирилюк, в побитті підозрювали її турецького бойфренда Барана Гюнеша.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 13 Червня 2021 13:37
ескорт інколи має і такий кінець
123 Показати IP 13 Червня 2021 14:31
Не цінують турецькі Бурякі і Барани наших ботоксних красавіц...то з балконів спадають , то по фейсу достають....
321 до 123 Показати IP 13 Червня 2021 15:05
А наші так цінують, що жінки вже рай на землі побачили, через одного алкаш і нероби
Да уж до 321 Показати IP 13 Червня 2021 17:46
Яке йде, такого й найде. І що це за манера, чуть шо, зразу йти в повії ?
Дєд Показати IP 13 Червня 2021 14:39
Східні чоловіки такі романтики... Так жінки?
Анонім Показати IP 13 Червня 2021 14:42
Які б губи не були великі,скільки б понту і грошей не мав,багатий чи бідний,гарний чи ні,знаменитий чи не відомий,кінець у всіх один,рано чи пізно людина вмирає.
! Показати IP 13 Червня 2021 16:07
А Роксолана розумом брала....
Анонім до ! Показати IP 13 Червня 2021 17:46
Ти там знаєш, як і чим брала Роксолана?
Народна прокуратура Показати IP 13 Червня 2021 19:57
Умисне вбивство і "не намагався допомогти" - мені одному здається, що це різні речі? А знімав для того, щоб забезпечити собі алібі при неадекватних діях цієї "дипломованої банкірши"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus