USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Буревій на Волині зніс дерева та пошкодив виноградники. Фото

6 Жовтня 2017 09:59
Буревій, який лютує в Україні, завдав шкоди і на Волині.

Так, у Горохові на вулиці Шевченка негода звалила на дорогу дерево. Повалене дерево з дороги розрізали та усунули місцеві рятувальники. Таку ж роботу працівники ДСНС провели і у селі Журавники, повідомляє прес-служба ДСНС Волині.

Тим часом жителі села Мар'янівка Горохівського району діляться наслідками негоди, яка нині бушує на Волині. У селі вітер поламав дерева та зніс виноградники. З такими перешкодами зустрілися селяни по дорозі на роботу, інформує Район.Горохів.

Як зазначають рятувальники, поблизу села Троянівка Маневицького району вітер звалив дерево на трасу «Київ-Варшава». Рятувальники також працювали на звільненням від повалених дерев ділянок автодоріг у містах Нововолинську, Володимирі-Волинському (в районі вулиці Січових Стрільців), а також у селі Милятин Іваничівського району та селі Доросині Рожищенського району.

Також повідомлялося, що в Луцьку на вулиці Ветеранів на автомобіль впало дерево.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хомка Показати IP 6 Жовтня 2017 12:16
Виноградники ...? Може ще маслинові гаї буревій пошкодив?
Малонетреба Показати IP 6 Жовтня 2017 15:16
Учора ввечері читала ваші новини про погіршення погоди і сильний вітер. Тому хочу подякувати що попередили, бо мій одяг з прання лишився б у сусідів на городі. Буря зашкодила не тільки сільському господарству,- станом на 15.00 , ще досі деякі райони у м.Вол.-Волинську,Ковелі, смт. Локачі,Іваничі,Горохів лишаються без електропостачання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus