USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Був справжнім патріотом: загиблому володимирчанину Андрію Богданову просять надати звання Героя України

14 Березня 2023 17:59
Рідні полеглого молодшого сержанта Андрія Богданова подали петицію до Президента України з проханням надати йому звання Героя України (посмертно).

Про це інформують у міській раді Володимира.

Молодший сержант 6-ї механізованої роти 2-го механізованого батальйону 24-ї ОМБр військ ЗСУ 34-річний Андрій Богданов героїчно загинув 3 грудня 2022 року під час запеклих боїв на Донеччині, захищаючи незалежність та цілісність України.

Він був справжнім патріотом, який не лише словом, а й ділом доводив свою любов до України. Протягом 2015 року воював проти окупантів у зоні АТО (в Донецькій та Луганській областях). З початку повномасштабного вторгнення Герой без вагань став на захист Батьківщини і перебував у найгарячіших точках східного та південного напрямків оборони країни (Донецька, Луганська, Херсонська області).

З листопада 2022 року 6-та рота 2-го батальйону 24-ї бригади тримала оборону у Яковлівці Бахмутського району Донецької області. 3 грудня бійці прийняли важкий, пекельний бій, який, на жаль, став для Андрія Богданова останнім. Приблизно о 15:00 під час виконання бойових завдань від смертельних поранень він героїчно загинув.

У мирному житті був прекрасним сином, чуйним чоловіком та турботливим татом. Працював у сфері IT-технологій, очолював одне з ОСББ міста.

«З вдячністю схиляємо голову перед воїном за відвагу та подвиг заради України та українського народу. За мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність українському народу і військовій присязі, зразкове виконання військового обов’язку і професіоналізм рідні сержанта просять надати йому посмертно звання «Герой України», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus