USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Був справжнім патріотом: загиблому захиснику з Ковельщини Іванові Мусійчуку просять надати звання Героя України

15 Вересня 2023 13:57
На офіційному сайті Президента України зареєстровано петицію про надання почесного звання «Герой України» (посмертно) старшому солдату Мусійчуку Івану Вікторовичу 12.08.1998 року народження із села Тур Ковельського району, навіднику 2-го танкового взводу 1-ї танкової роти танкового батальйону військової частини А1008.

Іван був справжнім воїном, патріотом, зразком незламності та міцності духу, тому з 2017 року підписав контракт про проходження служби в Збройних Силах України, брав участь в антитерористичній операції.

За доблесть та мужність у 2019 році нагороджений відзнакою «Козацький Хрест» III ступеня.

28 лютого 2022 року став на захист нашої держави під час повномасштабного вторгнення. Разом з побратимами утримував бойові позиції та нищив ворога. Товариші по службі знали його як добру, чуйну людину, адже завдяки йому не одне життя було врятовано. За сумлінну службу, мужність та героїзм, сміливі дії під час виконання бойових завдань нагороджений грамотами та медаллю «Незламним Героям російсько-української війни».
Іван Мусійчук загинув 2 серпня 2023 року, отримавши вибухову травму під час виконання бойового завдання. Він з честю та гідністю виконав свій громадянський обов'язок перед державою. До останнього подиху лишився вірним народу України.

Підписати петицію можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Маннергейм Показати IP 15 Вересня 2023 18:35
Пропоную це високе звання присвоювати членам екіпажів літаків ,вертольотів, танків , САУ -автоматично без будь-якого обговорення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus