USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Загиблому на війні волинянину Івану Антонюку просять присвоїти звання Героя України

22 Червня 2023 19:46
Загиблому військовослужбовцю Збройних Сил України, уродженцю села Купичів Ковельського району Івану Антонюку просять присвоїти звання Героя України (посмертно).

Відповідну петицію на сайті Президента України створив Антон Косовський.

«Шановний Пане Президенте! Прошу Вас розглянути петицію про присвоєння почесного звання Героя України (посмертно) лейтенанту ЗСУ Антонюку Івану Миколайовичу, 19.03.1992 р.н., уродженцю с.Купичів Волинської області. Поклавши своє життя за волю своєї Батьківщини 6.03.2022 під час виконання бойового завдання...

Золоте Антоніо – такий позивний був у Героя, за вісім років служби у 24 ОМПБр пройшов шлях від рядового солдата до командира роти. Під час служби виділявся особливою мужністю, відвагою, професіоналізмом за що в різні періоди служби був відзначений відзнакою командування Об’єднаних Сил «Козацький хрест», орденом «За Мужність», почесним нагрудним знаком Командувача Сухопутних військ ЗСУ «За Службу», нагрудним знаком «Почесна відзнака Командувача Військ ОК «Захід», орденом Богдана Хмельницького 3 ступеня (посмертно).

Для побратимів він був прикладом у всьому. Для Антоніо не було завдань, які не можливо було виконати.

Я пишаюся ним, його патріотизмом та незламністю і вважаю, що Антонюк Іван Миколайович – справжній Герой, який достойний на найвищу державну нагороду Героя України (посмертно) із врученням ордена «Золота Зірка» його батькам...» – йдеться в тексті петиції.

Читати ще: Загиблому на війні волинському військовому Олександру Сушику просять присвоїти звання Героя України

Петицію створили 29 травня. Для того, щоб її розглянули, потрібно 25 тисяч підписів.

Підтримати петицію можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus