USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Били ногами і лопатами: на Волині група чоловіків напала на підлітків. Відео

20 Грудня 2020 09:58
У Волинській області група чоловіків побила підлітків. Троє дітей п’ятнадцяти, шістнадцяти і сімнадцяти років зараз у стаціонарі, ще двоє лікуються вдома. Конфлікт стався пізно ввечері біля заправки. Чоловіки видзвонили одного із хлопців нібито на розмову, а коли той прийшов з друзями, то почали їх бити ногами і лопатами.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, пише ВолиньPost.

Наразі в одній палаті в травматології перебувають постраждалі Олег, Артем і Богдан. Хлопці про бійку пам’ятають не багато, бо майже одразу знепритомніли.

«Вчора ми підійшли до заправки, я нічого не пам’ятаю, я втратив свідомість і проснувся отут. – Чим вони вас били? – І лопатами били, і ногами, і чим хоч», – розповіли потерпілі.

Найбільше дісталося Олегу. В нього не бачить повністю око, зламаний ніс.

«Стан хворих середньої важкості. Струс під знаком питання, забої, рани», – повідомив лікар-травматолог Богдан Мокійчук.

Сталося усе о десятій вечора на заправці у селищі, де проживають хлопці. Один із чоловіків теж місцевих, зателефонував 15-річному Олегу, аби той прийшов на заправку поговорити. Але замість розмови хлопців почали бити лопатами.

«Били дітей так, що в Даніїла, я бачила, що лопата од удару аж розлетілася», – каже мати Сюзанна Тативасян.

15-річний Даниїл, коли побачив, що б’ють його друзів, взявся відтягувати нападників та майже одразу зателефонував мамі.

На заправці випадок не коментують. Камер спостереження у них немає, а в цей час працювала інша зміна.

Усі батьки побитих хлопців написали заяви до поліції. Там уже встановили усіх причетних до бійки.

«Коли на місце прибула поліція, ті, хто спричинив бійку, а це вже були чоловіки старшого віку, втекли. Попередньо відомо, що ці молоді хлопці ще раніше мали конфлікт з кимось з цих дорослих чоловіків і ті, мовляв, вирішили таким чином помститися», – повідомила речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.

Конфлікт між дорослими чоловіками та підлітками стався ще тиждень тому. Тоді підлітки, за словами батьків, заступилися за пенсіонера, до якого присікувалися п’яні чоловіки. Тоді теж була бійка.

«Коли ці діти вже всі порозбігалися, він дітям кричав, що він їм життя не дасть і буде відловлювати їх по-одному», – каже Сюзанна Тативасян.

Один із підозрюваних уже мав раніше проблеми зі законом. Про інших сусіди розповідають лише хороше. Їм невтямки, як могли кинутися на дітей з лопатами.

Чоловікам за побиття неповнолітніх загрожує поки що лише штраф. Але після слідчих дій статтю, кажуть у поліції, можуть перекваліфікувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Лучанин. Показати IP 20 Грудня 2020 10:20
За побиття лише штраф , нічого собі.
Щось до Лучанин. Показати IP 20 Грудня 2020 11:01
Щось тут не стикується, - "діти" призовного віку вирішили з старшими пограти в "мамкіних авторітєтів". І суть що, зразу до мами, під спідничку ... Хай розкажуть з чого все почалось, чого конфлікт спровокували!
свідок Показати IP 20 Грудня 2020 10:22
Вибачте, но зараз такі підлітки, що все ретельно треба перевіряти! Досить глянути на ті зграї, що по Луцьку вечорами вештаються, то нікому не побажаєш з такими зустрітись - повні відморозки!
! до свідок Показати IP 20 Грудня 2020 16:28
Пацанята прийшли вночі на розбірки до дорослих мужиків ... А на що вони взагалі розраховували ? На те, що скопають дорослих, а коли настане час відповідати їх мамунці прибіжать на телефон все записувати, як їх синунців бють? Мало получили, шакалята, мало!
Анонім Показати IP 20 Грудня 2020 10:23
Аніжедєті вирішили пізно ввечері!! біля заправки пожити трохи по дорослому? Щось не все так однозначно.
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 20 Грудня 2020 11:28
Я повністю згідний з читачем "свідок". Живемо ми у приватному секторі по вул. Даргомижського неподалік від Луцької міської ради, то ви мене вибачте особливо з 20 годин до 03 години ночі тільки і чути під вікнами дурні викрики, матюки та бійки від п'яних чи обкурених наркотою підлітків, а що робиться в районі школи №3 там є де їм розгулятись. А саме головне, що коли я вийшов на вулицю та попросив їх під вікнами не кричати, то в свою адресу вислухав відбірні прекрасні українсько-російські матюки. І ви не повірите, але мені самому захотілось не тільки комусь з них у морду дати чи по спині лопатою, а зробити щось таке, щоб один другий хамовитий і не вихований хлопець 15-17 років запам'ятав це на все своє життя. Коли я викликав поліцію, поки поліція їхала, підлітки втікли. Зате через три-чотири години з'явились під вікнами знову і почали кидати каміння у мій будинок та по вікнах, гадаю мстити за те, що я зробив їм зауваження чи може, що викликав поліцію. А ви кажете це наше майбутнє, це наші діти. Я так скажу, що виховані діти у 02-03 години ночі під чужими вікнами не матюкаються, а знаходяться вже у своїй сім'ї чи вдома, можливо в інтернаті, якщо не мають батьків, тощо.
Народна прокуратура Показати IP 20 Грудня 2020 11:33
Неодноразово бачив поведінку таких "діток". І з поліцією вони поводять себе вкрай зухвало, прекрасно знаючи, що законним шляхом з ними нічого не можна зробити, навіть затримати за дрібне хуліганство. А коли закон не працює - виникають ситуації, подібні наведеній у статті. Коли діти протиставляють себе встановленим у суспільстві морально-етичним нормам, їх не потрібно намагатись за будь-яку ціну захищати, а слід вказувати на неприпустимість подібних дій, інакше це призводить лише до ще більш зухвалої поведінки.
Богдан Сташинський Показати IP 20 Грудня 2020 11:45
Мабуть заробили ... Достали мужиків ...
123 Показати IP 20 Грудня 2020 11:58
Як мама з татусем не виховують...то остається лопата .
Вася Показати IP 20 Грудня 2020 12:14
повідомила речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.-больше всего мне непонятно как соучасиница преступления до сих пор занимает эту должность!? Или уже по тихому спустили на тормозах?
Арафат Показати IP 20 Грудня 2020 12:15
Тільки легалізація зброї наведе лад
Активіст Показати IP 20 Грудня 2020 13:06
Цікаво, де ще збереглися заправки без відеоспостереження. Нормальний власник ставить відео,щоб контролювати ситуацію на своєму об'єкті. Якась "ліва" заправка.
Вихователь Показати IP 20 Грудня 2020 13:11
Мало тим дітям дали.
Андрей Показати IP 20 Грудня 2020 13:19
Це типове українське село. Одна п'янота та мордобій. Вони від свіжини та самогону всі мізки поплавили.
Журналістка Показати IP 20 Грудня 2020 13:20
У вашому відео 4 (!!!!) реклами, що по часу майже як власне відео.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus