USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Битва поглядів: у Луцьку зійшлися бійці ММА «Воїни Любарта»

9 Червня 2019 07:00
Учасники ІІІ Міжнародного професійного турніру з ММА «Воїни Любарта» зустрілися поглядами зі своїми суперниками. Битва поглядів розпочалася сьогодні о 20.00 в комплексі сімейного відпочинку «Ротонда beach club».

Організатор змагань, президент клубу «PRIDE» Олександр Кулаков каже, що сьогодні на битву поглядів не вдалося потрапити двом бійцям.

Битва поглядів подекуди була такою спекотною, що ледь не доходило до штовханини. Проте, як сказав один із організаторів Олександр Кулаков: «Усі свої суперечки спортсмени вирішать завтра в октагоні». «Не зміг прилетіти до Луцька представник Алжиру, оскільки в його країні зараз точиться громадянська війна, йому не відкрили візу. А також не зміг бути сьогодні ще один боєць через серйозні травми», – розповів Олександр Кулаков.

Він запевнив, що усе інше йде по плану і на глядачів завтра чекатиме 15 видовищних змагань.

«Сьогоднішня процедура зважування бійців проходить у форматі шоу. Кожен спортсмен виходить під свою композицію, яку напередодні обрав для представлення. На битві поглядів учасники показують характер, силу волі, жагу до перемоги. Тому цей процес називається саме битвою.

На такому етапі видно, який боєць більше налаштований на перемогу і має психологічне домінування над іншим. За результатами битви поглядів можна на 70% спрогнозувати результати поєдинків», – каже організатор.

Розважав гостей музичний гурт «ALOHACOVERBAND», який виконував відомі хіти в перервах між поєдинками.

Нагадаємо, ІІІ Міжнародний професійний турніру з ММА «Воїни Любарта» відбудеться завтра, 9 червня, о 16:00 у Луцьком замку. Відкриє турнір професійний поєдинок за участю бійця з Італії.

До слова, візьмуть участь у змаганнях також спортсмени з Білорусі, Вірменії, Грузії, Південної Африки.

Варто зазначити, що ІІІ Міжнародний професійний турнір «Воїни Любарта» відбуватиметься за підтримки Луцької міської ради спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та регіонального відділення Національного олімпійського комітету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 9 Червня 2019 08:49
Шо за брєд. Усик в очі даже не диться і роздає пілюлєй.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus