USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бюджетні дебати у Луцькій райраді чиновниця назвала «оргіями»

18 Липня 2008 12:06
Начальник фінансового управління Луцької РДА Леся Бусель у відповідь на критику з боку депутатів райради і сільських голів стосовно формування бюджету заявила, що їй «ці оргії вже набридли». Про це 18 липня повідомляє репортер «Волинських новин».
Робота районного фінуправління при формуванні бюджету Луцького району викликала під час сесії Луцької райради шквал критики з боку депутатів та сільських голів. Наприклад, Маяківський сільський голова Ігор Ярмольський дорікав начальнику фінуправління Лесі Бусель, що мало грошей спрямовується на розвиток місцевих бюджетів. «У нас із 31 сільради 18 сидять у кредитах», – зазначив пан Ярмольський.
Він вважає, що у Луцькому районі докорінно неправильно триває бюджетний процес. «І це з’явилося, коли фінансове управління очолила Леся Вадимівна (Бусель – ред.)», – додав Ігор Ярмольський. Щоправда, хтось із депутатів із місця вигукнув: «То ви давайте конкретні пропозиції, а не звинувачуйте».
Натомість Леся Бусель поцікавилася у пана Ярмольського, чому він не звертається до суду. Однак начальник фінуправління самостійно відповіла на це ж питання, висловивши певність, що голова сільради програє суд. «Тим більше, що мені всі ці оргії набридли», – емоційно зауважила Леся Бусель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus