USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бив та морив голодом: у лучанина конфіскують 25 собак

10 Вересня 2023 20:16
У Луцьку чоловіка, який бив та знущався з собак, оштрафували на 5 тисяч гривень. Також у нього конфіскують тварин, яких він мав аж 25.

Про це йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду.

Як зазначено у матеріалах справи, 3 липня поліцейські, які прибули на виклик, з’ясували, що лучанин Олег П. на своєму обійсті неналежно утримує близько 25 псів. Чоловік бив тварин, не давав їм достатньо їжі та води.

Такі дії поліцейські кваліфікували як порушення ч. 2 ст. 89 КУпАП (жорстоке поводження з тваринами).

Обвинувачений на судове засідання не з’явився, тож справу розглядали за його відсутності.

Дослідивши та оцінивши докази, суд вирішив, що в діях лучанина є склад адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 89 КУпАП. Відтак Олега П. визнали винним у жорстокому поводженні з тваринами і призначили 5,1 тис. грн штрафу. Тварин у чоловіка конфіскують.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus