USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Частина Луцька залишилась без води через порив на водогоні

6 Лютого 2023 14:24
У зв’язку з аварійним поривом на водогоні в частині осель лучан тимчасово зупинено водопостачання. Попередньо відновлення водопостачання заплановане на сьогодні до 20:00 год.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Порив стався на водогоні діаметром 400 мм по вул. Задворецькій, 2. Через це понижено тиск подачі води в центральній частині міста, у Привокзальному районі, в районі вулиць Стрілецька, Героїв УПА.

Порив стався учора після обіду, але в процесі ремонтних робіт було виявлено додаткові складнощі й ушкодження. Тому аварійно-відновлювальні роботи тривають і сьогодні. Орієнтовно завершення всіх ремонтних робіт і відновлення водопостачання заплановане на сьогодні до 20:00 год.

У випадку появи непередбачуваних ситуацій години відновлення водопостачання повідомлять додатково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Лютого 2023 14:47
Там ще вчора був підкоп аж під фундамент будинку
Лучанин Показати IP 6 Лютого 2023 14:51
А що було з п'ятниці з обіду до того часу коли виявили прорив? Напору води не було, вода то жовта то світлувата. Чекали що самоусунеться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus