USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Частина районів Волині не готова до надзвичайних ситуацій

1 Серпня 2016 10:20
Поповнити резервні фонди районних бюджетів закликали у Волинській облдержадміністрації.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 1 серпня.

Як повідомив директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк, попри те, що за підсумками першого півріччя виконали усі районні та місцеві бюджети на Волині, у багатьох районах не вжили заходів щодо наповнення резервних фондів бюджетів. Так, практично зовсім не готові до стихійних лих Рожищенський, Локачинський, Володимир-Волинський райони, де у резервних фондах сконцентровано не більше 50 тисяч гривень.

Своєю чергою, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик попередив голів РДА про персональну відповідальність за невиконання свого доручення щодо наповнення резервних фондів. Голови вказаних районів змушені будуть подати пояснюючі записки. Зі слів посадовця, персональна відповідальність за наслідки надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути, лягає на голів райдержадміністрацій та райрад, які не змогли поповнити резервні фонди місцевих бюджетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus