USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

Частина шкіл у Луцьку на один день перейде на дистанційне навчання

25 Січня 2023 12:24
26 січня переважна частина закладів середньої освіти буде проводити навчання за дистанційною формою через перекриття води на правобережній частині Луцька.

Про це ВСН повідомив начальник департаменту освіти Луцької міськради Віталій Бондар.

За його словами, педагогічна рада кожної школи за потреби може приймати рішення про зміну режиму закладу, зокрема, перехід на дистанційну форму навчання.

«Про своє рішення школи повідомляють департамент, аби ми були в курсі. А ситуація з відсутністю води надзвичайно важлива, бо це не лише питна вода, а й зупинка роботи санвузлів та харчоблоку. Тобто без світла не така ситуація критична, як без води. Загалом більшій школі у цій ситуації складніше справитися, ніж меншій, де можна зробити певний запас води на день. Наразі складно сказати, яка саме кількість шкіл буде працювати дистанційно, бо ще не усі відзвітувалися, але більші школи перейдуть на дистанційну форму навчання на один день», – зазначає Віталій Бондар.

Інформації стосовно дитячих садочків поки немає.

«Ці заклади мають меншу кількість дітей, і теж мають змогу запастися водою. У них є питні баки, тобто зупиняти їхню роботу нагальної потреби немає. Але за необхідності будемо повідомляти батьків про таку необхідність, можливо про скорочений робочий день закладу. Бо батькам теж потрібно йти назустріч», – зазначив начальник департаменту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus