USD 39.50 39.85
  • USD 39.50 39.85
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.90

Чеченець, який обезголовив вчителя у Франції, був біженцем

17 Жовтня 2020 21:05
Французький прокурор по боротьбі з тероризмом підтвердив, що підозрюваний в обезглавленні вчителя середньої школи у п’ятницю був чеченцем, який жив у Франції законно та вважався біженцем.

Про це Жан-Франсуа Рікар розповів на пресконференції в суботу, розкриваючи деталі жахливого вбивства, пише Європейська правда.

Рікар підтвердив повідомлення ЗМІ про те, що нападником був 18-річний чеченець, який народився в Москві. Він на законних підставах проживав у Франції як біженець. У березні цього року він отримав посвідку на проживання терміном на 10 років. Раніше ЗМІ повідомляли, що нападника звуть Абдулак Анзоров.

Прокурор розповів, що нападник розмістив фотографію жертви в соціальних мережах після нападу, за кілька хвилин до того, як був застрелений поліцією.

Рікар заявив, що загиблий учитель Семюель Петі подав скаргу про наклеп після того, як в школу надійшли погрози з приводу його викладацьких методів. Раніше цього місяця він показав своїм учням карикатури на пророка Мухаммеда на уроці, присвяченому свободі слова, що, як повідомляється, розсердило декількох батьків-мусульман.

Нападник не був учнем навчального закладу. За словами прокурора, він підходив до учнів на вулиці і попросив їх вказати на його жертву перед нападом. У соціальних мережах члени мусульманської спільноти вели кампанію проти учителя, і нападник стежив за нею в соціальних мережах. Він ділився своїм агресивним настроєм щодо майбутньої жертви з членами родини і друзями.

Французька поліція допитує 9 осіб, затриманих після злочину. Прокурор додав, що у одного з арештованих є родич, який був членом угруповання «Ісламська держава».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
. Показати IP 17 Жовтня 2020 21:14
А як Європа верещала, що в Росії чеченських геїв обіжають.
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2020 14:24
в мусульман цей юнак буде святим взірцем і прикладом для боротьби з дурними критиканами...
Психопланетарій, Лип Показати IP 18 Жовтня 2020 15:58
Меня интересует от кого этот енот чеченский всё убегает. Франция - государство европейского значения дало ему статус беженца: живи себе спокойно, работай на благо себя и своей семьи, да не тут то было, когда это чеченцы учились либо работали??? Всё он бежит всё бежит и наконец прибежал, дурень этакий. Оказывается во Франции люди не так живут как он думал и хотел жить. Ну и наконец надумал себе лет так на 25-30 прибежал. Мне по службе приходилось сталкиваться с лицами чеченской национальности. Из троих либо четверых чеченцев, один может быть нормальным человеком, воспитанный и культурный с которым можно найти общие интересы. Остальные из трёх четырёх возомнили из себя идеалов, последователей аллаха, на уме воевать, разрушать и захватывать. Не сказал, что поговорить с таким не возможно, поговорит можно, но в конце концов всё сходиться к одному: автомат "Калашникова", жена должна быть воспитана на патриархальных законах - шариата. Женщина должна носить только Никаб, мусульманский женский головной убор, закрывающий лицо, с узкой прорезью для глаз.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus