USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Жорстоке вбивство вчителя у Франції: з країни хочуть вислати сотні нелегалів

19 Жовтня 2020 08:14
Правоохоронці у Франції готові вислати з країни понад 230 радикалів з іноземним громадянством, які підозрюються в екстремістській діяльності.

Про це інформує радіостанція Europe1, з посиланням на главу МВС Франції Жеральда Дарманена, передає Кореспондент.

Міністр заявив, що вимагатиме в терміновому порядку депортувати з країни 231 особу. Всіх їх звинувачують в радикалізації. Також чиновник має намір підняти питання про посилення правил для надання політичного притулку.

За його словами, всього влада республіки спостерігає за 4,1 тис. іноземців, які демонструють радикальні погляди. Майже 430 осіб вже були вислані за межі країни з початку 2020 року.

Проте 158 осіб із зазначеного списку поки не можуть бути депортовані, оскільки "Франція не може висилати людей до Лівії або Сирії".

Нагадаємо, у п'ятницю 16 жовтня молодий чоловік обезголовив 47-річного Самуеля Паті, викладача історії в місцевому коледжі поблизу Парижа, який показував студентам карикатури на пророка Мухаммеда. Через кілька хвилин після цього поліція застрелила нападника.

Прокурор Жан-Франсуа Рікар підтвердив повідомлення ЗМІ про те, що нападником був 18-річний чеченець, який народився в Москві. Він на законних підставах проживав у Франції як біженець. Сам нападник не був студентом коледжу.

Французькі правоохоронці затримали 11 осіб, яких підозрюють в причетності до вбивства вчителя. Більшість з них - найближче оточення вбивці.

Напередодні у Франції тисячі людей вийшли на вулиці, щоб вшанувати пам'ять учителя історії Самюеля Паті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2020 13:41
іншим хохмачам над іншими релігіями наука!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus