USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чекали 40 років: у школі-ліцеї в Колках відремонтували спортзал

8 Січня 2021 21:21
Спортивний зал у школі-ліцеї в Колках не ремонтували капітально з моменту побудови, а це понад чотири десятки років. І ось нарешті приміщення відремонтували. Тепер учні цього навчального закладу та із прилеглих сіл зможуть займатися спортом в теплі та комфорті.

Тепер учні займатися фізкультурою будуть із задоволенням. Ремонтували спортзал всього три місяці, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Навчальний заклад – опорний. Тут здобуває освіту понад тисяча учнів із самих Колок та прилеглих сіл. Тож оновлений спортзал був просто необхідний. Тим паче, що школа-ліцей приймає немало змагань обласного рівня, а місцеві школярі показують високі результати чи не у всіх видах спорту.

На початку року замовили проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт залу, а наприкінці року вже був результат – приміщення просто не впізнати.

«Зроблено повністю капітальний ремонт – від каналізації, витяжки. Зал абсолютно оновлений – і стіни, і підлога, і стеля. Плюс зроблені роздягальні з душовими, з санвузлами», – коментує начальник відділу освіти Колківської селищної ради Леонід Новак.

Такі масштабні ремонтні роботи неможливі без відповідного фінансування. Щоби понад 2 мільйони гривень на оновлення спортзалу виділили з фонду соціально-економічного розвитку, посприяла народна депутатка Ірина Констанкевич.

«Він був страшний і, не дивлячись на те, що його періодично латали, прикрашали якось, але це був все декор. Потрібно було серйозно ремонтувати, – розповідає парламентарка. – І ОТГ надавали пропозиції, як це можна зробити. Тому щойно з’явилась перша можливість – це було влітку – я відразу, знаючи, що є готова документація, доклала максимальних зусиль, щоб кошти були залучені саме на цей спортзал».

У такому яскравому та комфортному спортивному залі буде приємно займатися як на уроках фізкультури, так і на додаткових заняттях у спортивних секціях, кажуть учні та вчителі школи-ліцею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus